Moron vitsinikkarin päivän paras tamperelainen kasku - Vitsit - Aamulehti

Moron vitsinikkarin päivän paras tamperelainen kasku

25.9. 6:00

Nykyisen Vihiojan Pelipuiston ja tulevan Lasten aurinkoplanetaariopuiston viheralueilla muisteltiin loppukesässä vähän menneitä eli sitä aikaa, kun puiston nurmikkoa Ratinaankin siirrettiin, no mitä siitä jäi, kun tytöt sitä nurmikkoo polttelivat.

Tennistä, lentopalloa ja jalkapallo-tennistä siellä myös ainakin pelattiin jalkapallon, pesäpallon, jääkiekon lisäksi ja (toiset) myös hiihtivät ja hyppäsivät oma tekemiään pikku hyppyrimäkiä. Sekä yleisurheiltiin myös muun muassa: keihäänheittoa, kolmiloikkaa, pituutta.

Lasketeltiin myös lumimäkeä, samassa paikkaa missä nykyäänkin.

Ja vähän eksoottisempiakin lajeja harrastettiin välillä:

”Nykyään olisi vaikeampi ajella puiston ruohikoillakin mopoilla, moottoripyörillä ja autoilla, kun tarvisi frisbeekiekkoja ja heittäjiä väistellä.”

Tulevaa aurinkoplanetaariota hipova kommenttikin kuultiin;

”Niin ja monen moisia onnen tähtiä ja tähdenlentoja siellä on nähty ennenkin ja yksi kaveri tippui aika korkealta puusta ja koitti räpytellä käsiään, mutta ei auttanut. Hän tuli kuin kivi alas noin neljästä metristä.

Vihiojanpuisto sijaitsee Vihiojan varrella ulottuen Tampereen Nekalan, Koivistonkylän, Jokipohjan ja Veisun alueille. Kunnostettava leikkipaikka sijaitsee Jokipohjan alueella pelipuistossa, jossa on frisbeegolfrata.

Kaiho

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos