televisio

Tänä vuonna Venla-gaala etenee Sohvaperunat-hengessä – arviointisohvalle päätyy muun muassa gladiaattoreita

Tänä vuonna Venla-gaalassa ei mennä aivan perinteisin menoin, vaan edetään Sohvaperunat-hengessä.

FremantleMedia Finland
Tänä vuonna Venla-gaala etenee Sohvaperunat-hengessä – arviointisohvalle päätyy muun muassa gladiaattoreita

Sohvaperuna-osuudessa ohjelmia arvioivat myös Gladiaattorit. Sohvalla istuvat Jucci Hellström eli Terminaattori, Aki Manninen eli Turbo, Hurja eli Hannes Hyvönen ja Rita Niemi-Manninen eli Laser.

Tiina VuorimäkiLännen Media

Kultainen Venla

Kultainen Venla -gaalassa palkitaan vuoden 2017 parhaat kotimaiset televisio-ohjelmat ja niiden tekijät. Helsingistä kansallisoopperasta suorana nähtävän palkitsemistilaisuuden juontaa Vappu Pimiä.

Aivan perinteisin menoin ei tänä vuonna mennä, vaan nyt edetään Sohvaperunat-hengessä. Ohjelmat esitellään etukäteen kuvatuissa kokonaisuuksissa, joissa julkisuuden henkilöt istuvat sohvalla ja puhuvat ohjelmasta. Mukana ovat muun muassa Jorma Uotinen ja Sami Sykkö, Pirkko Mannola ja Paula Koivuniemi sekä Ellen Jokikunnas ja Susanna Laine.

–Gaalalähetykset ovat yleensä aina hyvin samantyyppisiä, nyt halusimme mukaan jotain uudenlaistakin, sanoo vastaava tuottaja Anne Wahlström Yleltä.

Kilpasarjoja on kaikkiaan 15, ja lisäksi jaetaan palkinto elämäntyöstä. Parhaan televisio-ohjelman ja parhaan esiintyjän päättävät katsojat yleisöäänestyksessä, joka on päättynyt tiistaina.

Venla-palkintojen jakaja Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat Satu ry ei paljasta voittajia Ylelle kovinkaan paljon etukäteen.

–Saamme tietää voittajat vasta lähetysaamuna, Wahlström sanoo.

Juontaja Vappu Pimiä ja palkintojenjakajat eivät tiedä tuloksia ennakkoon.

Tunnelmaan voi virittäytyä jo noin tuntia ennen gaalaohjelman alkua Punaisen maton lähetyksessä, joka alkaa Yle Areenassa kello 18.55.

TV2 perjantai 12.1. klo 20.00


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio