Onnellinen kihlausuutinen: Jutta Gustafsberg julkaisi kuvan sormuksesta

Pasi Liesimaa/IL
Onnellinen kihlausuutinen: Jutta Gustafsberg julkaisi kuvan sormuksesta

Juha Rouvinen ja Jutta Gustafsberg julkistivat kihlauksensa.

Heidi PesonenAamulehti

Yrittäjä ja hyvinvointivalmentaja Jutta Gustafsberg on kihlautunut miesystävänsä Juha Rouvisen kanssa. Gustafsberg julkaisi tiedon asiasta ja kuvan sormuksesta kuvapalvelu Instagramissa.

–Kulunut vuosi on ollut elämäni paras. Olen saanut osakseni suunnattoman määrän rakkautta ja hyväksyntää. Kun rakastaa toista pyyteettömästi ilman, että haluaa muuttaa toisessa mitään, on luonnollista sitoutua yhteiseen loppuelämään, Gustafsberg kirjoitti.

Gustafberg on kertonut julkisuudessa aiemminkin avoimesti uudesta suhteestaan. Gustafsberg ja Unelmien poikamies -tv-sarjasta suurelle yleisölle tutuksi tullut Rouvinen kertoivat suhteestaan julkisuudessa kuluvan vuoden huhtikuussa.

–Kun yhteinen taival syvästä ystävyydestä kasvoikin ihanaksi parisuhteeksi, on helppo olla onnellinen, Gustafsberg kuvaili tuolloin tuntemuksiaan Instagramissa.

Pariskunnan vuoteen on mahtunut myös vastoinkäymisiä, kun Kuruun suunniteltu hyvinvointi- ja meditointikeskushanke kaatui.


Kommentit (2)

  • Kaikkonen

    Voi että, on kyl huikee juttu. Todella huikee.

  • Nimetön

    Harvemmin kihlasormusta kai keskisormeen laitetaan?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio