Televisio

Neljä tamperelaisnaista kisaa unelmien poikamiehen sydämestä – tässä he ovat

Uudella kaudella televisiossa nähtyjä treffejä puidaan joka jakson jälkeen tilinteko-osuudessa

Nelonen
Neljä tamperelaisnaista kisaa unelmien poikamiehen sydämestä – tässä he ovat

Noora, Sofia, Janette ja Petra etsivät elämänsä rakkautta Bachelor Suomi -ohjelmasta.

Elina LaurilaAamulehti

Bachelor Suomen uuden kauden 18 naiskilpailijaa on julkistettu. Tulevalla kaudella peräti neljä tamperelaisleidiä kilpailee unelmien poikamiehen sydämestä.

24-vuotias Noora on kiinteistönvälittäjä, joka harrastaa vapaa-ajallaan agilityä. Hän haluaa rinnalleen voimakkaan ja itsevarman miehen, joka osaa myös nauttia elämästään.

23-vuotias Sofia valmistuu pian kasvatustieteiden maisteriksi. Hän haaveilee onnellisesta arjesta, perheestä ja mielekkäästä työpaikasta.

25-vuotias Janette työskentelee osastovastaavana ja haaveilee poliisin ammatista. Rinnalleen hän hakee itsevarmaa, sosiaalista ja sporttista komistusta.

22-vuotias Petra valmistuu pian ensihoitajaksi ja rakastaa tanssimista, erityisesti lavatansseja. Hän kertoo etsivänsä miestä, joka ei jää hänen tomeran tossunsa alle.

Poikamies puhuu ja pussaa

Poikamiehen henkilöllisyyttä ei ole vielä paljastettu, vaan se selviää helmikuun lopussa. Sen verran on jo kerrottu, että tällä kertaa bachelor on raamikas, urheilullinen ja tyylikäs herrasmies, joka ei pelkää pussata eikä puhua tunteistaan.

Bachelor Suomi alkaa Livillä 13. maaliskuuta. Tällä kaudella jokaisen jakson päätteeksi nähdään myös puolituntinen Bachelor Suomi – tilinteko, jossa Bachelor-kisaajat pajastavat, mitä kulisseissa oikeasti tapahtui ja sujuivatko treffit niin kuin television välityksellä näytti.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Samaa mieltä.

  • Nimetön

    Sofia ja Joni olleet melkein naapureitakin Tampereen Hallilassa?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio