Mies rakensi lumisen yllätyksen kotipihalle, vaimon leuka loksahti: "Nyt meni miesluola liian pitkälle!"

paula hakala
Mies rakensi lumisen yllätyksen kotipihalle, vaimon leuka loksahti: "Nyt meni miesluola liian pitkälle!"

Emma-myrsky sai brittiläisen isän ja pojan rakentamaan käsittämättömän "miesluolan" lumesta. Kuvituskuva.

Toni RepoCaters News, Aamulehti

Helmikuussa Britanniaa ja Irlantia riepotellut Emma-myrsky sai kekseliään isän ja pojan rakentamaan lumesta oman iglun. Perheen äidin hämmästys oli suuri, kun hän näki lumen alta paljastuvan viihdekeitaan.

Katso video hämmästyttävästä "miesluolasta":

 

Perheen isä Wayne Rowley oli saanut idean iglun rakentamiseen lumitöiden yhteydessä. Miesluolan rakentamiseen kului kuusi ja puoli tuntia. Television lisäksi igluun oli tuotu pöytä ja Playstation-pelikonsoli.

– Oli hauska tilanne löytää heidät iglusta. En edes huomannut heidän vievän televisiota ulos, joten olin hyvin ihmeissäni, perheen äiti Irene McGranth kertoo.

Iglun valmistumisen jälkeen isä ja poika olivat suunnitelleet rakentavansa vielä lisäosan igluun.


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Taas joku säädös-inspektoori nillittää turvallisuudesta – voihan se jäinen kattokin romahtaa niskaan joka ei ole täysin eu-direktiivien mukaan rakennettu

  • Nimetön

    Videossa voisi olla jotain katsottavaa, jos nämä tumpelot osaisivat käyttää sitä älykännykkäänsä vaakatasossa!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio