Televisio

Jason Statham taistelee raivokkaasti puku pykälässä

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme päivän kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Sub
Jason Statham taistelee raivokkaasti puku pykälässä

Transporter 2 - toimintatrillerissä Frank Martin (Jason Statham) joutuu keskelle vaarallista rikosvyyhtiä. Lolan roolissa on Kate Nauta.

Pekka Eronen

Transporter 2

★★★ Jos viikko ei muuten lähde käyntiin, niin sitten tällä. Louis Leterrier ohjasi ärhäkälle ranskalaiselle toimintajännärille vähintäänkin yhtä ärhäkän jatko-osan. Jason Statham on jälleen superkuski Frank Martin, joka taistelee rikollisliigaa vastaan raivokkaasti, mutta tumma puku pykälässä. Aiheesta heitetäänkin yksi elokuvan monista irtovitseistä. Floridalaisen tuiverruksen lomassa pelastellaan siepattua poikaa. (Ranska/USA 2005)

Sub maanantai 16.4. klo 21.00

New Police Story

★★★ Nimi lupaa liikaa. Benny Chanin toimintajännäri ei tarjoa oikeastaan mitään uutta, mutta vanhat patentit ovat kyllä hallussa. Viisikymppinen Jackie Chan palasi sen kunniaksi Hollywoodin ja menestyskomedioiden parista kotipuoleen, poliisin eliittiryhmän kovia kokenutta komisariota esittämään. Nuori kollega inspiroi konkarikyttää maksamaan potut pottuina ylimieliselle rikollisjoukolle. Pauketta ja taisteluita seuraa. (Hongkong/2004)

Hero maanantai 16.4. klo 21.00

Risto

★★ Valkoinen valhe on hyvä pohja mustalle komedialle. Tuomas Summanen ohjasi Mikko Reitalan käsikirjoituksesta sellaisen, mutta lupaavat eväät tippuivat tien poskeen. Risto Kaskilahti esittää tv-sarjan näyttelijää, joka halvaantuu tapaturmassa. Ainakin ensi hätään onnettomuus muuttuu onnenpotkuksi, sillä rahan ja sympatian vyöryä ei voi estää. Jankutuksiin osallistuvat muun muassa Aku Hirvinieimi ja Krista Kosonen. (Suomi 2011)

TV1 maanantai 16.4. klo 23.05


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio