Televisio

Hyytäviä tapaamisia Kremlissä – Tv-dokumentti on vastenmielistä katsottavaa

Hyytäviä tapaamisia Kremlissä – Tv-dokumentti on vastenmielistä katsottavaa

Kommentti: Juutuin katsomaan, vaikka dokumentti on vastenmielistä katsottavaa.

Matti Posio

Presidentti Vladimir Putin kiiruhtaa Kremlin käytävällä amerikkalaisen elokuvaohjaajan perään. Haluatteko kahvia?

Oscar-palkittu Oliver Stone ei ole journalisti, eikä Putin antaudu avoimeen vuoropuheluun kenenkään kanssa. Stone kyselee rennon älykön tapaan Putinilta näennäisen kovia.

Dokumentti on vastenmielistä katsottavaa, koska Putin kontrolloi valtiollista informaatiokoneistoa. Sen jatkeeksi saadaan taas yksi hyödyllinen idiootti lännestä.

Silti juutuin katsomaan. Stone osaa draaman, ja Putinia näkee harvoin näin epämuodollisessa asetelmassa.

Hän tulee paljastaneeksi itsestään jotain pienissä sivuhuomautuksissa, jotka ällistyttävät Stonen. Kremlin Show huipentuu komentokeskukseen, jonka videotauluilla Putinille antavat raporttia Venäjän armeijan ja pelastuslaitoksen kärkimiehet. Yhdestä huoneesta hän ohjaa koko (venäläistä) maailmaa.

The Putin Interviews, Jim klo 14.45


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Diktaattori rakentaa itselleen kalterit.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio