Yli 20-vuotias nainen ajoi huumeissa, autosta löytyi pieni vauva ja kannabista, ei ollut ainutkertainen tapaus

Alman arkisto
Yli 20-vuotias nainen ajoi huumeissa, autosta löytyi pieni vauva ja kannabista, ei ollut ainutkertainen tapaus

Arkistokuva.

Anu Leena KoskinenAamulehti

Poliisipartio pysäytti Hämeenlinnassa tiistaina iltapäivällä henkilöauton, jota kuljetti hieman yli 20-vuotias nainen. Nainen puhalsi nollat, mutta huumepikatesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille.

Autosta löytyi vielä pieni määrä kannabista.

Naisella oli kyydissä hänen noin kahden kuukauden ikäinen lapsensa, joka toimitettiin sosiaalipäivystykseen.

Naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Nainen käytettiin verikokeessa, jonka jälkeen hänet poliisin mukaan vapautettiin.

Myös Lahdessa nainen ajoi päihteissä lapsi kyydissä.

Pikaruokapaikalle saapui henkilöauto, jonka naiskuljettaja ajoi väärään ajosuuntaan. Hätäilmoituksen tehneen mukaan nainen vaikutti sekavalta ja päihtyneeltä. Poliisipartio puhallutti noin 45-vuotiaan naisen ja tarkkuusalkometrilukema antoi 0.84 mg/l tuloksen.

Naisella oli kyydissä 2,5-vuotias lapsi, jonka sosiaalipäivystys toimitti lapsen omalle äidille. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet