Linnan juhlat

Ylen haastattelut hämmensivät: Miksi vain urheilijoita?

Seppo RothAamulehti

Perinteisten Linnan juhlien odotetuimpia ohjelmanumeroita ovat kättelyn lisäksi julkkisvieraiden haastattelut. Tänä vuonna Yleisradion haastateltavien valinnat hämmensivät katsojia: Mistä johtui, että vastaajaiksi valikoitui lähes pelkästään urheilijoita?

Asiaa hämmästeltiin sosiaalisessa mediassa.

"Katson Linnan juhlien haastateltavien valintaa hämmästyksen jääkiekko kummastuksen räpylässä. Ok,onhan siellä ollut myös hiihtäjä ja auton ajaja", kommentoi yksi.

Asiaan kiinni huomiota myös muun muassa Noin viikon uutisten Jukka Lindström:

Ylen juhlalähetyksessä haastateltiin muun muassa susijengiläisiä, Marja-Liisa Kirvesniemeä, Juha Kankkusta, Marcus Grönholmia. Kimmo Timosta, Kimi Räikköstä ja Saku Koivua.

Ennen kymmentä lähetyspäässä ilmeisesti huomattiin vinoutuma ja lähetykseen pääsi kultuturiväkeä, kuten Sofi Oksanen, Elina Knihtilä, Tommi Korpela ja Aku Louhimies.

Lopullisesti kritiikki suli siihen, kun ruutuun pääsi Ransu-koira.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Sai vaikutelman, että kyseessä on urheilugaala. Haastatelkaa tasapuolisesti kaikkia vieraita ja lyhyesti. Haastattelijat voisivat myös opetella toivottamaan haastateltavilleen hyvää itsenäisyyspäivää (Markus Liimatainen).

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio