Talous

Viking Line aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat Tampereen liikkeen henkilökuntaa

Neuvottelut koskevat noin kymmentä henkilöä Tampereella ja Maarienhaminassa.

AL
Viking Line aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat Tampereen liikkeen henkilökuntaa

Viking Line liikennöi Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Samppa Rautio

Viking Line on tänään keskiviikkona antanut henkilöstötiedotteen, jossa kerrotaan yt-neuvotteluiden alkavan maahenkilöstön organisaatiossa. Viking Linen toimitusjohtaja Jan Hanses kertoo, että neuvottelut koskevat hyvin rajallista määrää työntekijöitä.

–Suunnilleen kymmentä henkilöä, Hanses sanoo.

Neuvottelut koskevat Hansesin mukaan Tampereen liikkeen henkilökuntaa ja Maarianhaminassa kirjanpitoa tekevää henkilökuntaa.

–Me tehostamme organisaatiotamme, kuten teemme jatkuvasti. Tämä nyt johti siihen, että joudumme aloittamaan yt:t, Hanses jatkaa.

Neuvottelut alkavat ensi viikon maanantaina. Viking Line työllistää vuoden 2015 tietojen mukaan yli 3 000 henkilöä.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Tarkoittaako tämä käytännössä siis sitä että Tampereen liike loppuu? Toivottavasti yhtiö siihen mennessä kehittää verkkopalveluitaan siten että kaikenlaisten matkojen varaaminen onnistuu. Tähän asti ei esimerkiksi ole pystynyt yhteen varaukseen varaamaan useampaa hotellihuonetta hotellimatkoilla. Vai pitääkö jatkossa varata Vikingiltä vain laivamatkat ja hotellit muuta kautta?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio