Presidentinvaalit

Venäjältä heti kiperä kysymys presidentti Niinistöllle – vastaus oli lyhyt ja ytimekäs

Silja Viitala
Venäjältä heti kiperä kysymys presidentti Niinistöllle – vastaus oli lyhyt ja ytimekäs

New York Times kertoi Lennu-koiran vähentyneestä roolista presidentinvaalikampanjassa.

Hanna HaukijärviAamulehti

Venäläistä mediaa hallitsivat sunnuntaina mielenosoitukset, joita järjestettiin maaliskuun presidentinvaaleja vastaan.

Katso, mitä Niinistö vastasi venäläistoimittajan kysymykseen:

 

Suomenkin vaalit saivat huomiota. Monet tiedotusvälineet kertoivat vaaleista ja seurasivat äänten laskentaa pitkin.

–Suomessa ja Venäjällä, käydään tänä vuonna presidentinvaalit. Kummassakaan tapauksessa ei nähtävästi ole salaisuus, kuka on voittaja, ennakoi suositun Moskovski Komsomolets -lehden toimittaja Andrei Jashlavski pari päivää ennen Suomen vaalipäivää.

Vaalipäivää seurasi Suomessa muun muassa talouslehti Kommersantin kirjeenvaihtaja Galina Dudina. Hän kertoi kysyneensä Niinistöltä, onko Suomen Venäjän-politiikkaan odotettavissa nyt muutoksia. Dudina kertoo Niinistön vastanneen lyhyesti, että siitä päättää Venäjä.

Moskovalaisen Eho Moskvy -radiokanavan toimittaja taas esiintyi Sauli Niinistön taustalla kantaaottavassa paidassa. Paidassa oli Putinin kuva ja venäjänkielinen teksti "Olemme kyllästyneet."


Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • jjt

    Tarkoitti sitä, että Venäjän toimet jatkossa määrittää sen miten Suomi niihin suhtautuu!!

  • Pilvi-Sisko

    ”Hän kertoi kysyneensä Niinistöltä, onko Suomen Venäjän-politiikkaan odotettavissa nyt muutoksia. Dudina kertoo Niinistön vastanneen lyhyesti, että siitä päättää Venäjä.”

    Mitä Sauli tolla tarkottaa??

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio