Katja PajulaAamulehti

Lempäälässä on viime päivinä kiertänyt epäilyjä vatsatautiepidemiasta. Asukkaat ovat arvelleet taudin leviävän Lempoisten uimalasta, sillä moni kertoo sairastuneensa vähän aikaa uimisen jälkeen.

Yhteisöpalvelupäällikkö Erkki Häkli kertoo, että asukkaat ovat ilmoittaneet epäilyistään jo heinäkuun lopussa. Noin viikko sitten tiistaina 31. heinäkuuta terveystarkastaja kävi ottamassa vedestä ylimääräiset näytteet.

–Vedestä ei löytynyt mitään erikoista. Se täytti kaikki normaalin uimaveden vaatimukset.

Häklin mukaan tilannetta seurataan tarkasti. Mikäli ilmoituksia tulee lisää, vesi tutkitaan uudelleen.

Lempäälän terveysasemalla vatsatautia ei ole ilmennyt tavallista enemmän. Osastonhoitaja Johanna Vuorelan mukaan joitain yhteydenottoja on tullut, mutta ainakaan vielä ei ole merkkejä epidemiasta.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Kunta tiedotti, että uudet näytteet otetaan tänään, koska sairastumisia on ilmoitettu lisää.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio