Varaudu sohjoon aamulla – Tampereen aurauskalusto ei ehdi aamuksi pihakaduille

Kaikki väylät pyritään auraamaan huomisen aikana.

Aamulehden arkisto/ILKKA LAITINEN
Varaudu sohjoon aamulla – Tampereen aurauskalusto ei ehdi aamuksi pihakaduille

Vaikka koko aurauskalusto olisi liikkeellä, pihakatuja päästään auraamaan vasta pääväylien jälkeen.

Mika JyräväAamulehti

Tampereen Infra varautuu lähtemään aamuyöllä kello 2–3 täydellä aurauskalustolla tien päälle, kertoo työpäällikkö Reijo Lahtinen Tampereen Infrasta.

–Nyt tulee räntää, mutta vielä on lumisateen mahdollisuus. Näyttää siltä, että porukka lähtee liikkeelle. Kyllähän pintojen tasaisina pitäminen teettää töitä, kun on ensin ollut loskaa, ja sitten menee aavistuksen pakkasen puolelle.

Joka paikkaan aurauskalusto ei ehdi aamuun mennessä, joten pihakaduilla voi olla aamulla sohjoista.

–Ykkösluokan ajoradat ja kevyen liikenteen väylät ehditään aurata kello seitsemään mennessä, sitten siirrytään pienemmille väylille. Huomisen päivän aikana yritämme aurata kaikki väylät, Lahtinen kertoo.


Lue myös nämä


Kommentit (22)

  • Nimetön

    Jos rupeat omakotitalon asukkaaksi taloyhtiöön jossa huoltoyhtiö on korvattu talkoilla on luonnollista että joudut liittymän pitämään itse puhtaana.

  • Huoh

    Yleensä auraajat lähtevät silloin 2 aikaan yöllä ja hoitaa ei asutus alueet ensin. Esim. Kauppakeskukset, isot vilkkaat tiet. Pihat hoidetaan vasta niiden jälkeen ettei saada valituksia asukkailta siitä että häiritsemme yöunia. Jalkakäytävät ovat sit oma hommansa. Auraajienkin täytyy levätä välillä. Ei valiteta turhasta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio