Laura Huhtasaaren kodin ikkunoita rikottu jouluna – Kuukausi sitten seinään töhrittiin alatyylisiä törkeyksiä

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari palasi joulunvietosta ja huomasi, että kaksi hänen kotinsa ikkunaa oli rikottu.

Laura Huhtasaari
Laura Huhtasaaren kodin ikkunoita rikottu jouluna – Kuukausi sitten seinään töhrittiin alatyylisiä törkeyksiä

Laura Huhtasaaren ikkunassa oli kaksi reikää hänen palatessaan joululomalta.

Sakari MuurinenAlma Media

Perussuomalaisten presidenttiehdokkaan Laura Huhtasaaren Porin 6. osassa sijaitsevan kodin ikkunat on rikottu joulun aikana. Huhtasaari huomasi asian perjantaina iltapäivällä palatessaan Sveitsistä, jossa oli perheensä kanssa viettämässä joulua.

Taloyhtiön puheenjohtaja oli huomannut asian jo aikaisemmin ja tehnyt asiasta rikosilmoituksen.

Kaikkiaan ikkunoita oli rikottu kaksi kappaletta. Kiviä tai muita vastaavia esineitä hän ei löytänyt talon sisältä.

Hän kertoo, että kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun hänen kotinsa joutuu tihutöiden kohteeksi. Hän sanoo myös saaneensa epäasiallisia viestejä.

–Joulukuun alussa talon seinään oli spreijattu "homohuora". Siihen on nyt jo maalattu päälle. Tämä rikkoo kaikki rajat, kun kotiin tunkeudutaan.

Huhtasaari sanoo, että ei aio ruveta pelkäämään tapauksen vuoksi tai muuttamaan asioita.

–Turvatasoa varmaan nostetaan. Käydään tilanne läpi viranomaisten kanssa.

–Onhan tämä järkyttävää, mutta minä olen demokraattisissa vaaleissa ehdolla ja aion olla loppuun asti.


Kommentit (7)

  • Pekko

    Laura on upea ihminen ja ennenkaikkea tavallisen kansalaisen asialla. Se on liikaa monelle ja pelko menestyksestä alkaa vapisuttamaan punttia. Tämä on seurausta siitä.

  • Yxpöljä

    Näinkö se suvaitsevaisuus toimii? Ne jotka kutsuvat itseään suvaitsevaiseksi eivät suvaitse mitään heidän ajatuksistaan poikkeavaa ja taas ne jotka avoimesti kertovat suhtautuvansa kriittisesti ovatkin niitä kaikista suvaitsevaisimpia.Huhtasaaren kannattaja eivät alentuisi moiseen vahingontekoon.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio