rikos

Valkeakosken raiskausepäilyn käsittely käräjäoikeudessa siirtyy huomiseen: Myös törkeästä raiskauksesta epäilty alaikäinen hakee vapautusta

Arkisto / Miika Kangasniemi
Valkeakosken raiskausepäilyn käsittely käräjäoikeudessa siirtyy huomiseen: Myös törkeästä raiskauksesta epäilty alaikäinen hakee vapautusta

Vangitseminen käsitellään uudelleen käräjäoikeudessa.

Heli Keskinen

Törkeästä raiskauksesta epäilty vuonna 2000 syntynyt nuori mies on hakenut vangitsemisen uudelleen käsittelyä. Pirkanmaan käräjäoikeuden piti käsitellä asiaa alun perin tänään torstaina, mutta käsittely siirtyi päivällä.

Pirkanmaan käräjäoikeus käsittelee tapauksen perjantaina heti aamulla.

Tapaus liittyy Valkeakoskella 6.–7. elokuuta sattuneeseen epäiltyyn törkeään raiskaukseen.

–Vangituilla on oikeus hakea vangitsemisen uudelleen käsittelyä kahden viikon välein, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pasi Nieminen.

Viime perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeus käsitteli uudelleen toisen vangitun nuoren miehen vangitsemista. Häntä epäillään yllytyksestä törkeään raiskaukseen, törkeästä kunnianloukkauksesta, salakatselusta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Käräjäoikeus päätti pitää nuoren edelleen vangittuna.

Nyt vangitsemisen uudelleen käsittelyä on hakenut myös toinen epäilty.

Molemmat vuonna 2000 syntyneet nuoret miehet ovat tutkintavankeudessa. Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota enempää tutkinnan etenemisestä.

Sekä tekijät että uhri ovat alaikäisiä. Asiakirjat on julistettu salaisiksi.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio