Pirkanmaa

Uusi Visit Nokia -matkailusivusto tarjoaa elämyksiä, kulttuuria, luontoa ja aktiviteetteja samassa paketissa – parhaat kohteet voi lisätä omalle matkareitille

Sivusto nostaa esille ajankohtaiset aktiviteetit ja uutiset siitä mitä, missä ja milloin Nokialla tapahtuu

Eira Talka / Alma Median arkisto
Uusi Visit Nokia -matkailusivusto tarjoaa elämyksiä, kulttuuria, luontoa ja aktiviteetteja samassa paketissa – parhaat kohteet voi lisätä omalle matkareitille

Visit Nokia -matkailusivustolle kootaan yhteen paikkakunnan nähtävyydet, urheilu- ja liikuntakohteet, ostosmahdollisuudet sekä ravintola-, kahvila- ja majoituspalvelut.

Jorma HuovinenAamulehti

Nokian kaupunki on julkaissut Visit Nokia -matkailusivuston, joka paketoi yhteen kaupungin nähtävyydet, elämys-, urheilu- ja liikuntakohteet, ostosmahdollisuudet sekä ravintola-, kahvila- ja majoituspalvelut.

Matkailusivusto nostaa uudella tavalla esille nokialaiset kohteet ja tapahtumat sekä mahdollistaa niiden lisäämisen omalle karttapohjaiselle matkareitille.

–Visit Nokia -verkkopalvelu on suunniteltu matkailijoille, asukkaille sekä nokialaisille matkailutoimijoille. Sen tavoitteena on palvella kattavasti Nokiasta kiinnostuneita matkailijoita, lisätä kohteiden ja tapahtumien näkyvyyttä sekä edistää nokialaisten matkailutoimijoiden liiketoimintaa, kertoo elinkeinopäällikkö Tiina Laakkonen.

Tilaisuudet ilmaiseksi tapahtumakalenteriin

Uuden verkkosivuston keskiössä on tapahtumakalenteri, jonne tapahtumajärjestäjät voivat maksutta ilmoittaa oman tilaisuutensa mukaan. Sivusto nostaa esille ajankohtaiset aktiviteetit ja uutiset siitä mitä, missä ja milloin Nokialla tapahtuu.

–Visit Nokia toimii markkinointinimenä, jota käytetään Nokian matkailumarkkinoinnissa. Visit Nokialle on suunniteltu oma brändi-ilme, joka näkyy uudessa verkkopalvelussa sekä jatkossa myös muun muassa printti- ja digitaalisessa markkinoinnissa. Visit Nokialle on avattu myös omat Facebook- ja Instagram-tilit, toteaa markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Laura Niittymäki.

Matkailijat, asukkaat ja yritykset voivat tuottaa sisältöä uusille matkailusivuille julkaisemalla Instagramissa kuvia nokialaisista matkailukohteista ja tapahtumista käyttämällä hashtagia #visitnokia. Etusivulla on some-seinä, joka kokoaa aiheeseen liittyvää sisältöä eri sosiaalisen median kanavista.

Visit Nokia -verkkopalvelu löytyy osoitteesta visitnokia.fi.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    vitsinokia.fi 🙂 Ei täällä kyllä ole mitään, minkä takia turistin kannattaisi Nokialle tulla, ellei sitten kahden viikon jono TK-lääkärille ole nähtävyys.

  • Nimetön

    Syntyperäisenä nokialaisena ja aiempien nokialaisten sukupolvien tarinoita kuunnelleena voi sanoa, että Nokia on kehittynyt valtavasti, ja on erittäin aktiivinen kaupunki. Kyllähän se tällaisen sivuston ehdottomasti ansaitsee!

    Nokia on kesäkaupunki, aivan niin kuin kaikista muistakin kaupungeista Suomessa on tapana sanoa. Sivustolla mainitaan Viinikanniemen leirintäalue, joka todellakin sijaitsee rauhallisella ja upealla, luonnonkauniilla paikalla, mutta kuitenkin lähellä keskustaa, ja jopa joukkoliikenteen ulottuvilla. Vaikkakin se edelleen on toiminnassa, valitettavasti sitä ollaan kuitenkin kovaa vauhtia muuttamassa asuinalueeksi, eikä uudesta leirintäalueesta ole tietoa! Se on kyllä pitkä miinus matkailun kehittämiselle, johon vihdosta viimein on selvästi alettu panostaa! Jos tahtotila olisi oikea, Viinikanniemestä saisi kehitettyä yhden maamme upeimmista leirintäalueista.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio