Pirkanmaa

Uunin lämmitys aiheutti tulipalon Saarioisten Valkeakosken tehtaalla – Henkilökunta pelasti tuhoilta

Palo syttyi tiistaina iltapäivällä.

Henry Rantaniemi
Uunin lämmitys aiheutti tulipalon Saarioisten Valkeakosken tehtaalla – Henkilökunta pelasti tuhoilta
Sari RautanenAamulehti

Valkeakoskella Saarioisten tehtaassa sattui tiistaina iltapäivällä tulipalo. Hälytys Tikinmaankadulle tuli kello 16 aikaan.

Kyseessä oli nokipalo tehtaan hormissa, joka oli syttynyt palamaan uunin lämmityksen yhteydessä. Henkilökunta onnistui sammuttamaan palon sammuttimilla ja vedellä.

Kukaan ei loukkaantunut palossa, eivätkä aineelliset vahingot ole kovin suuret. Tuli ehti polttaa eristeitä sekä yläpohjan ja tuotantotilan välisen läpiviennin että vesikaton läpiviennin kohdalta. Pelastuslaitos purki rakenteita molemmista kohdista ja varmisti, ettei palo ollut levinnyt laajemmalle.

Saarioinen valmistaa Valkeakoskella muun muassa pizzoja, lihapiirakoita ja karjalanpiirakoita.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio