Tampere

Upea näky itsenäisyyspäivän aamuna: Tampereen maamerkit saivat täysin uuden ilmeen, ihmiset kuvasivat haltioissaan – video

Monet Tampereen maamerkit on valaistu juhlavasti.

Tuukka Välimäki
Upea näky itsenäisyyspäivän aamuna: Tampereen maamerkit saivat täysin uuden ilmeen, ihmiset kuvasivat haltioissaan – video

Näkymä Hämeensillalta on vaikuttava.

Tuukka VälimäkiAamulehti

Tampereen keskusta hehkui upean sinisissä sävyissä itsenäisyyspäivän aamuna. Muun muassa virastotalo, Takon tehdas ja yliopisto ovat saaneet juhlavalaistuksen 100-vuotiaan Suomen kunniaksi.

Aamuseitsemältä esimerkiksi kosken rannalla näkyi useita valokuvaajia, jotka ikuistivat kansallismaisemaa harvinaislaatuisessa valaistuksessa.

Katso videolta, miten Tampereen maamerkit loistivat aamuhämärissä:

 

Kommentit (2)

  • Nimetön

    Upea kuvakulma Hämeensillalta etelään. Vanha työpaikkani siinä oikealla myös juhlavalaistu.

  • Nimetön

    Ihan hienoa nämä värit mutta onko lehdeltä unohtunut mainita pitkä perinne kynttilöistä ikkunoilla.? En löytänyt ikkunavalaistuksista kelloaikoineen mainintaa tiistain enkä tämänkään päivän lehden muistioista vai olenko lukenut lehteni huonosti? Ikkunavalaistus on kaunis perinne vaikka uusiakin tulee. Aiemmin Aamulehden muistiosta tieto on löytynyt.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio