Mikko PulliainenAamulehti

Keskiviikkoon asti sataa, mutta sen jälkeen sää poutaantuu. Ilmatieteen laitoksen kymmenen vuorokauden sääennusteen mukaan kesäinen ilmanala tekee seuraavana viikonloppuna pikapaluun.

Torstaina 20. syyskuuta lämpötila kohoaa Tampereella 20 asteeseen, perjantaina sekä lauantaina 21 asteeseen. Päivät ovat puolipilvisiä. Sunnuntaina paistaa aurinko, mutta lämpötila on enää 13 astetta.

Mutta haetaanpa ajalle niin ominaisia vaihtoehtoisia totuuksia, Forecan ennuste kun on samoille päiville hieman maltillisempi: järjestyksessä 18, 19 ja 16 celsiusastetta. Sunnuntaina tosin lämpö kohoaisi 14 asteeseen. Tuulennopeuksien suhteen molemmat sentään ovat samaa mieltä: huiku käy 4–5 metrin sekuntivauhtia. Suomessakin seurattu Norjan meteorologinen instituutti (Yr.no) taas tarjoaa viikonlopulle huomattavasti tylymmän sarjan: 14,14, 16 ja 10 astetta.

Yhdestä asiasta kolmikko sentään on samaa mieltä: lauantaina sataa.

Onhan sekin jo jotain tässä vastakkainasettelujen maailmassa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio