Pirkanmaa

Tukkirekan perävaunu kaatui tielle Hämeenkyrössä – Valtatie 3 oli tunnin poikki turman takia

Lukijan kuva
Tukkirekan perävaunu kaatui tielle Hämeenkyrössä – Valtatie 3 oli tunnin poikki turman takia

Kuorma levisi tielle ja pientareelle tukkirekan perävaunun kaaduttua.

Satu PeltolaAamulehti

Tukkirekan perävaunun kaatuminen tielle katkaisi liikenteen Valtatie 3:lla Hämeenkyrössä torstaina iltapäivällä. Tarkempi onnettomuuspaikka oli Kyröskosken kohdalla, Häijääntien risteyksessä.

Tie oli poikki kello 13.24–14.20 eli noin tunnin ajan. Paikalla oli käytössä kiertotie Ristamäentien ja Valtakadun kautta.

Liikenne ohjataan kiertotielle Valtatie 3:lla Kyröskosken kohdalla.

Liikenne ohjataan kiertotielle Valtatie 3:lla Kyröskosken kohdalla.

Onnettomuuden syystä ei ole vielä tietoa. Poliisi tutkii asiaa.


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Ei ne turvajärjestelmät auta jos pitoa ei vain yksinkertaisesti ole. Jos kuski on saanu pöllikuorman metsästä pois, pitäisi sen pärjätä valtatiellä. Summasummarum, tän päivän tienhoito tai hoitamattomuus luo raskaalle kalustolle täysin mahdottomia kelejä. Uskon että tässäkin onnettomuudessa kärry on vain yksinkertaisesti lähtenyt luistamaan liikenneympyrässä. Jos pitoa ei ole, niin se on raskaalla kalustolla melko tekemätön paikka. Eilen pyörin Tampereen ympäristössä pahimman pyryn aikaan, ainuttakaan aura-autoo ei tullu vastaan. Puoluetukia ja muita hörhöilyjä vähemmän ja tiestä kerätyt rahat tienhoitoon, rupeaa rekatkin pysymään tiellä.

  • asiantuntijoista

    On totta, että tieliikenteen asioista päättävät ja sitä valvovat viranomaiset ovat usein niitä, joilla ei ole minkäänlaista ammattimaisen liikenteen kokemusta. 15 vuodessa hankkii siitä noin 2 miljoonan kilometrin kokemuksen, johon ratkaisuissa voisi esimerkiksi nojata.
    Samaa ongelmaa ei ole meri- eikä ilmaliikenteessä. Siellä asioista päättävät kokeneet kapteenit tai konepäälliköt. Siellä viranomaisia oikeasti arvostetaan..

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio