Toissa yönä Vihteljärvellä palaneen koulurakennuksen raunioilla liekehti uudelleen tänään aamulla

Piia KoskiahdeKankaanpää, Pori

Purut syttyivät uudelleen tuleen maanantain ja tiistain välisenä yönä palaneen vanhan koulurakennuksen raunioilla Vihteljärvellä Kankaanpäässä varhain aamulla. Palomiehet kävivät sammuttamassa liekehtivät purut.

Poliisi aloittaa toissaöisen tulipalon syttymissyyn tutkinnan tänään.

Tuli tuhosi 400–500 neliön suuruisen rakennuksen lähes kokonaan. Palo eteni nopeasti puisessa, puruilla eristetyssä talossa. Samalla paloi pihassa ollut pakettiauto.

Vuosia sitten koulukäytöstä poistetussa rakennuksessa ei ollut rekisteritietojen mukaan vakituista asutusta.

Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen Vihteljärvelle tänään kello 6.39. Palanut rakennus sijaitsee Porin ja Kankaanpään rajan tuntumassa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio