Temptation Island Suomi alkaa tänään – bilesaarella on heti draamaa

Tuulia Viitanen
Temptation Island Suomi alkaa tänään – bilesaarella on heti draamaa

Elias ja Vilma hyvästelevät toisensa. Personal trainer Elias alkaa heti arvioida naisia ulkoisin perustein.

Riikka Happonen

Temptation Island Suomi

★★★

Etukäteen kiistatta kiinnostavin pari Temptation Islandin uusimmalla kaudella on Eveliina ja Daniel, jotka ovat esiintyneet sarjassa jo aiemmin, tosin silloin pariskuntia viettelevien sinkkujen roolissa.

Koska molemmat tuntevat paikan ja ohjelmaformaatin hyvin jo entuudestaan, on mielenkiintoista nähdä, miten se näkyy heidän käytöksessään.

Ennakko-oletusten vastaisesti katsojien huomion varastaa bile-Danin sijaan ensimmäisissä jaksoissa personal trainer Elias, joka vaikuttaa arvioivan niin sinkkunaisia kuin omaa Vilma-rakastaankin lähinnä ulkoisten ominaisuuksien ja ulottuvuuksien perusteella. Eliaksen käytös aiheuttaakin pian hämmennystä ja runsasta polemiikkia sekä naisten että miesten saarella.

Muut kaksi tavallisempaa paria jäävät näiden kahden kohupariskunnan varjoon.

Temptation Islandin juju on tirkistelyssä, parisuhteiden analysoinnissa ja paheksumisessa. Kaikki ainekset formaatin onnistuneeseen toteutumiseen ovat kasassa alusta asti.

Nelonen keskiviikkona klo 22


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio