Linnan juhlat

Teemu Selänteellä on kova luotto Patrik Laineeseen ja muihin nuoriin: "Pidot vain paranevat"

Teemu Selänne kertoo olevansa ylpeä suomalaisuudestaan.

Silja Viitala
Teemu Selänteellä on kova luotto Patrik Laineeseen ja muihin nuoriin: "Pidot vain paranevat"

Teemu Selänne juhli linnassa vaimonsa Sirpan kanssa.

Enni Mansikkamäki, Riina NevalainenAamulehti

Itsenäisyyspäivän vastaanotto oli satavuotiaan Suomen kunniaksi oikea legendojen ilta. Linnassa nähtiin useita jääkiekkotähtiä Teemu Selänteestä Saku Koivuun ja Kimmo Timoseen.

Selänne kertoi nauttivansa olostaan linnassa.

–Täällä on aina hemmetin hauskaa. Tämä on sillä tavalla mageeta, että kun katsoo oikealle tai vasemmalle, niin täällä on isoja ihmisiä eri elämänsarakkeilta. On kunnia olla täällä, Selänne tunnelmoi.

–Luulen, että ne jotka asuvat ulkomailla, arvostavat Suomea ehkä vielä enemmän kuin täällä asuvat. Olemme aina kertoneet ylpeänä Suomesta ja se on meille iso juttu.

"Olen ylpeä nuorista pojista"

Selänne vakuuttaa, että suomalainen jääkiekko voi hyvin. Hän uskoo, että Patrik Laineen ja muiden nuorten kiekkoilijoiden myötä menestystä on vielä luvassa.

–Meillä on ehkä vielä pieni sukupolvenvaihdos meneillään, mutta olen ylpeä nuorista pojista. Uskon, että pidot vain paranevat, kun he saavat lisää kokemusta.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Media hukassa

    Kannattaisi jonkun tutkia, mitä ihmeen ”legendoja” Suomesta NHL:ään päässeet kiekkoilijat ovat. Jääkiekko on maailmanlaajuisesti pieni, oikeastaan vain 6 maan peli. Peli, jota voidaan harrastaakin vain maissa, joissa valtio ja kunnat tohtivat rakentaa kalliita jäähalleja harrastajien iloksi.
    Samanlaisia lajeja ovat ringette, salibandy ja moottoriurheilut, Ja sieltähän löytyy todella Suomelle maailmanmestareita !

    Toista on jalkapallossa. Kun kaikkialla harrastetaan Suomi on sijalla 115 tai jotain. Että se niistä ”legendoista”. Eivät maksa edes verojaan Suomeen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio