Pirkanmaa

Tays Valkeakosken päivystyshoitoon parannus: kuvantamispalveluita myös öisin

Päivystyspotilaiden hoitoon tulee parannuksia Valkeakoskella. Valkeakoski vastaa Pirkanmaan eteläisten kuntien päivystyshoidosta.

Arkisto
Tays Valkeakosken päivystyshoitoon parannus: kuvantamispalveluita myös öisin

Päivystyspotilaiden hoito vahvistuu Valkeakoskella, sillä kuvantamispalveluita on ensi viikosta lähtien tarjolla myös yöaikaan.

Sirpa Rauhaniemi

Tays Valkeakosken päivystyspalvelut vahvistuvat niin, että jatkossa kuvantamispalveluita on tarjolla vuorokauden ympäri.

Muutos tulee voimaan ensi maanantaina eli 8. tammikuuta. Siitä lähtien Valkeakoskella tehdään päivystyksellisiä röntgenkuvauksia ja ilman varjoainetta tehtäviä tietokonetomografiatutkimuksia myös yöaikaan. Tutkimukset tehdään Valkeakosken päivystyksen lääkäreiden lähetteellä.

Ympärivuorokautinen kuvantaminen tuo monissa tilanteissa parannuksia päivystyspotilaan hoitoon, kun tutkimuksia ei tarvitse enää odottaa aamuun tai matkustaa niiden vuoksi Tampereelle Tays Ensiapu Acutaan.

Taysin Valkeakosken yksikkö vastaa Pirkanmaan eteläisten kuntien erikoissairaanhoidon päivystyksestä sekä perusterveydenhuollon ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä.

Korjattu 3.1.2018 klo 16.07: Muutos ei koske laboratoriopalveluita.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    On se Valkiakosken sairaalan yöpäivystys kautta aikojen ollut niin sairaan hidasta.

  • Nimetön

    Toki näin pitääkin. olla.Kerrankin hyvä uutinen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio