Presidentinvaalit

Tästä Niinistö muistetaan sadan vuoden päästä – Presidentinvaalitentin yleisö ratkesi nauruun

Eriika Ahopelto
Tästä Niinistö muistetaan sadan vuoden päästä – Presidentinvaalitentin yleisö ratkesi nauruun

Presidentinvaalitentin yleisö repesi nauramaan, kun Sauli Niinistö arvaili, miten häntä muistellaan sadan vuoden päästä.

Minna Ala-HeikkiläAamulehti

Tampereen yliopistoon kerääntynyt yleisö repesi remakkaan nauruun Aamulehden ja Ylen järjestämässä presidentinvaalitentissä perjantai-iltana, kun presidenttiehdokas Sauli Niinistö (valitsijayhdistys) kuvaili osuuttaan Suomen tulevaisuudessa.

Katso, miten Niinistö veikkasi häntä muisteltavan, kun Suomi täyttää 200 vuotta.

 

Presidentinvaaliehdokkaat kohtasivat Tampereella. Katso koko keskustelu täältä.

 

Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Tampereen yliopistolla pidetty vaalitentti 12.01.2018 oli malliesimerkki taidolla järjestetystä vaa-litentistä. Kiitos järjestäjille! Haastattelijat olivat selväsanaisia ja puolueettomia. Aivan erilainen tilaisuus kuin televisiotentit. Sopiva tilaisuus ja sopiva paikka (Yhteiskunnallinen Korkeakoulu, ent.).

  • Ilkka Repo

    Tampereella järjestettiin YLE;n ja Aamulehden järjestämä presidettiehdokkaiden vaalipaneeli. Tämän jälkeen Tamperelainen-lehti avasi äänestysfoorumin, jossa saa käydä äänestämässä, kenestä prsesidentti 2018. 15.1. klo 9.25 on tilanne seuraava: Ääniä annettu 15 508, joista Huhtasaarelle 6840, Haavistolle 6472, Niinistölle 923, Väyryselle 862, Vanhaselle 118, Haataiselle 116, Kyllöselle 93 ja Torvaldsille 84 ääntä. Äänestysfoorumi on auki ja sieltä voit käydä välillä katsomassa tilanteen reaaliajassa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio