Tampere

Tampereen vanhalla Tulitikkutehtaalla paloi taas – Tällä kertaa autiotalossa poltettiin nuotiota

Maps4News
Tampereen vanhalla Tulitikkutehtaalla paloi taas – Tällä kertaa autiotalossa poltettiin nuotiota

Pelastuslaitos kävi sammuttamassa nuotion Tampereen Tikkutehtaanrinteessä maanantaina iltapäivällä.

Niina HuuhtanenAamulehti

Pirkanmaan pelastuslaitos sai maanantaina puoli neljän aikaan iltapäivällä hälytyksen Tampereen Tikkutehtaanrinteeseen tulipalon takia. Ohikulkija oli havainnut Tampereen Santalahdessa sijaitsevalla vanhalla Tulitikkutehtaalla tulipalon, ja pelastuslaitos lähetti paikalle yhteensä viisi yksikköä.

Paikan päällä selvisi, että yhdessä autiotalossa oli sytytetty pieni nuotio. Pelastuslaitos sai palon nopeasti sammutettua.


Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • HP

    Se oli helvetin pähkinät.

  • Nimetön

    ”ja pelastuslaitos lähetti paikalle yhteensä viisi yksikköä.”

    Ei, ei lähettänyt, vaan hätäkeskus, joka ei tiennyt tai välittänyt kohteen olevan purkukuntoinen raunio, vaan lähetti normaalin rakennuspalovasteen.

    Toki palomestari olisi voinut (ja varmaan aika pian niin tekikin) pienentää vastetta heti, kun osoite selvisi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio