Tampere

Tampereen keskustassa tehdään merkittävä muutos liikennejärjestelyihin maanantaina aamulla

Uudet järjestelyt koskevat Tampereen valtatiellä, Vuolteenkadulla ja Hatanpään valtatiellä liikkujia.

Arttu Rantakärkkä / Aamulehti
Tampereen keskustassa tehdään merkittävä muutos liikennejärjestelyihin maanantaina aamulla

Liikennejärjestelyjen muutokset koskevat Hatanpään valtatien, Tampereen valtatien ja Vuolteenkadun risteysalueita.

Mika JyräväAamulehti

Liikennejärjestelyt muuttuvat Tampereen Ratinan alueella maanantain 16. huhtikuuta aikana. Tampereen valtatieltä lännen suunnasta keskustaan päin kääntyvät ajavat Vuolteenkadun kautta, eikä kääntyminen Tampereen valtatieltä Hatanpään valtatielle keskustan suuntaan ole muutoksen jälkeen mahdollista.

Liikennejärjestelyt muuttuvat myös Kalevantien suunnasta Hatanpään valtatien risteykseen ajaville. Risteyksestä ei enää pääse kääntymään Hatanpään valtatielle etelän suuntaan, vaan autoliikenne ohjataan kulkemaan Vuolteenkadun kautta.

Vuolteenkadulta autot voivat kääntyä Tampereen valtatielle molempiin suuntiin.

Maanantai-aamun työmatkaliikenne sujuu vielä entiseen tapaan. Liikennevalot ja opasteet muutetaan uusien ajosuuntien mukaiseksi päivän aikana alkaen kello 10.


Lue myös nämä


Kommentit (24)

  • keppola

    ”Polkupyörälläkin pääsee ja isommat ostokset kulkevat julkisia käyttäen.”

    Melko kätevää tosiaan vaikka uutta sohvaa kuskata kotiin paunulaisella.

  • Nimetön

    ”En mä nyt ymmärrä.Ensiksi vuosien jahkailujen jälkeen saatte ratikan,niin sitten valitatte kun sen rakentaminen sotkee liikennettä.”

    Pieleen meni, JTE75. Ratikalla ei ole mitään tekemistä näiden liikennejärjestelyjen kanssa. Tuo työmaa ja sen aiheuttama pitkäaikainen reittimuutos, joka nyt kumotaan, on ollut tuossa Ratinan kauppakeskuksen rakentamisen vuoksi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio