Tampereen keskeisellä paikalla arvotalossa sijaitseva ravintola pisti lapun luukulle – uutta luvassa samoihin tiloihin jo lokakuussa?

Jukka Vuokola
Tampereen keskeisellä paikalla arvotalossa sijaitseva ravintola pisti lapun luukulle – uutta luvassa samoihin tiloihin jo lokakuussa?

Aamulehti julkaisi ensimmäisen ravintola-arvostelun August von Trappesta joulukuussa 2014. Ravintola sai heti täydet viisi tähteä.

Vesa LaitinenAamulehti

"Kiitos rakkaat asiakkaamme kuluneista vuosista! August von Trappe sulkee tänään ovensa viimeisen kerran monta maukasta muistoa ja herkullista hetkeä rikkaampana. Kippis ja kohti uusia tuulia!"

Tampereen Koskipuistossa Verkatehtaan entisessä konttorissa sijaitseva belgialainen bistro julkaisi edellä mainitun tiedotteen Facebook-sivuillaan tänään kello 17.

Ravintolakonserni Restamax perusti August von Trappen vuonna 2014 yhdessä keittiömestari Hans Välimäen kanssa. Ravintola sai myöhemmin Richard von Trappe -veljesravintolan Helsinkiin, mutta sen taru loppui jo aiemmin.

Restamax on kutsunut tiedotusvälineitä kuulemaan ravintolatilan tulevaisuudesta 3. lokakuuta. Aamulehden saamien tietojen mukaan August von Trappen tiloihin avataan myöhemmin tänä syksynä Panimoravintola. Restamaxin mediakutsussa ravintolahankkeen yhteistyökumppani esitellään arvoituksellisesti "Suomen suorasanaisimpana ravintoloitsijana".

Restamaxin ruokaravintoloiden linjajohtaja Tanja Virtanen ei halunnut ennen tiistain tiedotustilaisuutta kommentoida August von Trappen lopettamista.

Lue lisää:

Aamulehden ravintolakriitikko Vesa Laitinen ja ravintoloitsija Hans Välimäki kävivät syksyllä 2016 kiivassanaisen sananvaihdon August von Trappen tasosta:.


Kommentit (14)

  • Nimetön

    Panimoravintola kyllä kannattaa tuossa paikalla. Sellaisessa ei tarvita kalliita raaka-aineita ja kallista henkilökuntaa kuten hyvässä ruokaravintolassa.

  • Nimetön

    Eiköhän ole ihan turhaa syyttää tästä ratikkaa tai siihen liittyviä työmaita. Keskinkertainen ja kallis ravintola lopettaa, niin kuin väistämättä tapahtuu. Tampereella on niin paljon parempia paikkoja sekä syödä että juoda.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio