Tampereella aloittaa 300 uutta lasta palvelusetelipäiväkodeissa – Setelin saanut perhe hakee itse hoitopaikan

Yli 400 uudelle lapselle haettiin päivähoitopaikkaa tämän vuoden alusta.

Silja Viitala
Tampereella aloittaa 300 uutta lasta palvelusetelipäiväkodeissa – Setelin saanut perhe hakee itse hoitopaikan

Aihekuva. 400 uutta lasta tarvitsi päivähoitoa Tampereella vuoden alusta.

Jaana KerolaAamulehti

Satojen tamperelaislasten perheet hakivat ja saivat palvelusetelin, jolla voi maksaa kokonaan tai suuren osan päivähoidosta yksityisissä palvelusetelipäiväkodeissa.

Uutta hoitopaikkaa haettiin ennen vuoden vaihdetta yli 400 lapselle. Heistä 300 aloittaa hoidon palvelusetelipäiväkodeissa, ja yli 100 lasta kunnallisissa päiväkodeissa.

Osa palvelusetelipäiväkodeista perii lisämaksun, jonka suuruus on 20–60 euroa kuukaudessa. Perhe hakee itse paikan. Palvelusetelipäiväkoteja on Tampereella noin 20.

Tammikuun alussa toimintansa aloitti kolme uutta palvelusetelipäiväkotia. Ne sijaitsevat Saukonmäessä, Hervannassa ja Kaupissa.

Palvelusetelihoitopaikkaa voi hakea myös Tampereen naapurikunnissa sijaitsevista palvelusetelipäiväkodeista.

Lue myös: Tampere tarjoaa kunnallista päivähoitoa jopa yli 20 kilometrin päästä – Palvelusetelillä voi päästä lähemmäs kotia, mutta paikka pitää itse etsiä itse


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio