tampere

Tampere myönsi rahaa Petsamon, Käpylän ja Kaakinmaan juhliin – aluerahaa voi saada yhteisölliseen toimintaan

Keskustan aluerahaa haki toukokuussa viisi hanketta, joille kaikille myönnettiin rahoitusta. Summa jaettiin tasaisesti kaikille.

Hannu Teriö
Tampere myönsi rahaa Petsamon, Käpylän ja Kaakinmaan juhliin – aluerahaa voi saada yhteisölliseen toimintaan

Tampere myönsi aluerahaa muun muassa Eloriehan järjestämiseen Käpylässä.

Fanni KangasvieriAamulehti

Tampereen kaupunki on jakanut keskustan alueen aluerahan. Tampereen kaupungin hallintoylilääkäri Arto Lemmetyn mukaan päätöksestä oltiin yksimielisiä.

–Keskusta-alueen asukkaat miettivät päätöstä yhdessä kaupungin kanssa ja tämän perusteella päätös tehtiin, Lemmetty sanoo.

Tampereen kaupungin mukaan kaikki hankkeet toteuttavat hienosti aluerahan ideaa, yhteisöllistä toimintaa ja sen tukemista.

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa jaettua aluerahaa myönnettiin yhteensä 2 500 euroa Petsamon yhteisen pihajuhlan, Kaakinmaan kyläjuhlan, Käpylän Eloriehan, käsityöfestivaalien sekä voimauttavan elokuvafestivaalin järjestämiseen.

Aluerahaa voivat hakea yhdistykset, yritykset ja ryhmät, mutta kaupunki ei myönnä rahoitusta yksittäisille henkilöille. Rahaa ei saa kohdistaa yrityksen tai yhdistyksen varsinaiseen toimintaan, vaan se tulee käyttää kokonaan sen järjestämään hankkeeseen. Keskustan aluerahaa haki toukokuussa viisi hanketta, joille kaikille myönnettiin rahoitusta. Summa jaettiin tasaisesti jokaiselle taholle.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Nyt voidaankin veroja sitten nostaa. Tampereen rahojen ei pitänyt muka riittää välttämättömiinkään kuluihin.
    Nämäkin rahat olisivat kuuluneet koulujen ruokailuille.

  • Nimetön

    Käpylässä olen saanut lapsuuteni/nuoruuteni viettää.Hienoa,että sen toimintaa tuetaan!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio