Pirkanmaa

Tämä asuinalue on noussut yhdeksi Tampereen seudun himoituimmista – Kopterivideo paljastaa ainutlaatuisen vetovoimatekijän

Krista Karppinen
Tämä asuinalue on noussut yhdeksi Tampereen seudun himoituimmista – Kopterivideo paljastaa ainutlaatuisen vetovoimatekijän

Pirkkalan haetuin asuinalue on Pere.

Krista KarppinenAamulehti

Aamulehti listasi viime viikolla Pirkanmaan haetuimpia asuinalueita. Tampereen jälkeen eniten myytäviä asuntoja etsitään Nokialta ja Pirkkalasta. Pirkkalan haetuin asuinalue on Pere, joka on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta.

Muuttaisitko tänne? Katso kopterivideolta, miltä Pirkkalan halutuin ja kallein asuinalue näyttää ilmasta käsin:

 

–Pereen suosioon vaikuttavat muun muassa Tampereen ja Pyhäjärven läheisyys, uusi asuntokanta sekä palveluiden ja ohitustien läheisyys, Kiinteistömaailma Pirkkalan Lasse Lehtervo listaa.

Pereestä löytyy monipuolisesti eri asumismuotoja. Edustettuna on niin omakoti-, kerros- kuin rivitaloasuminenkin. Sen sijaan ihan pikkurahalla Pereen alueesta on turha haaveilla. Neliöhinnat vaihtelevat noin 3000–4000 euron välillä riippuen myytävän kohteen kunnosta, kokoluokasta ja rakennusvuodesta.

–Pere on tällä hetkellä Pirkkalan hintakärki, Lehtervo kertoo.

Pereen erikoisuuksia ovat Lehtervon mukaan Pyhäjärven rantaan aikoinaan maantäytöllä toteutetut omakotitalokiinteistöt. Rantasaarekkeissa järven läheisyys on käsin kosketeltavaa.

Asuinalueelta löytyy vielä peltoalaa ja metsää, mutta uutta rakennetaan koko ajan. Satojen asukkaiden asuttama Pere vaikuttaa toistaiseksi rauhalliselta.

Lue myös: Tässä ovat Tampereen lähiseudun haetuimmat asuinalueet – Pirkkala ja Nokia kärjessä, katso suosituimpien alueiden listat eri kunnista


Lue myös nämä


Kommentit (15)

  • Muuttumattomuden laki

    ”Himotuimmista”. En nyt käyttäisi tuota sanaa tässäkään yhteydessä. He, jotka haluavat muuttavat
    sinne. Mitään joukkoryntäystä tuskin tulee tapahtumaan. Yleensä käy niin, että jotka asuvat samalla suunnalla, minne rakennetaan, haluavat uuden asunnon juuri samalta entiseltä suunnalta.
    Ehkä silloin koetaan elämä turvalliseksi ja tutuksi. Harva on luonteeltaan seikkailija, joka haluaa kokea jotain uutta. Uudet seinät rittävät ja se tuttu ja turvalliseksi koettu ympäristö.

  • Nimetön

    Kylmä pohjoistuuli ja homeiset talot.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio