Tampere

Sykähdyttävä hetki Tampereella: Katso, kuinka Finlandia kajahti ilotulituksen räiskyessä

Timo Marttila / Aamulehti
Sykähdyttävä hetki Tampereella: Katso, kuinka Finlandia kajahti ilotulituksen räiskyessä

Näin upealta näytti Tampereen keskusvirastotalon katolta ammuttu ilotulitus.

Heidi PesonenAamulehti

Tampereen Keskustorilla oli unohtumattoman hieno tunnelma, kun itsenäisyyspäivän juhla huipentui ilotulitukseen, jonka päätteeksi kuultiin Sibeliuksen Finlandia Mieskuoro Laulajien esittämänä.

Katso video ilotulituksesta:

 

Esityksen päätyttyä valtava yleisömeri puhkesi suosionosoituksiin.

Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet keräsivät ennätysyleisön keskustaan:

 

Lue myös nämä


Kommentit (25)

  • Tallinnassa

    Ilotulitus yhdistettynä musiikkiin toimii vain onnistuessaan.. Toivottavasti Suomi osaa helmikuussa arvostaa naapurimaan juhlapäivää yhtä upeasti kuin rakas naapurimme keskiviikkoiltana. Tallinnassa satsattiin uuttavuotta enemmän:

  • Timpsa RR

    Juu- tuossa on moni kommentoija maininnut että ilotulitus oli vaisu. No niin se todellakin oli jopa kauppakeskusten avajaisissa on nähty näyttävämpiä , odotukset oli korkealla että Suomi 100 nyt sitten tulee rumputulta ja tuomiopäivän räjähtäviä salamoita taivaalle kuin kollaan taisteluissa konsanaan , mutta ei.. aivan turhaan tuli lähdettyä torille palelemaan ja roomalaisia kynttilöitä katsomaan , oli kyllä huonoin ilotulitus miesmuistiin .

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio