STTHelsinki

Sinisen tulevaisuuden puoluehallituksen kokouksessa lauantaina puolueelle hyväksyttiin noin 200 uutta jäsentä, mikä lähes kaksinkertaisti puolueen jäsenmäärän yli viiteen sataan, puolue kertoo tiedotteessaan.

Joulukuussa perustetun puolueen puoluehallitus kokoontui lauantaina ensimmäistä kertaa.

–Ihmiset ovat kyllästyneitä puoluepolitikointiin, ja olen siksi varma, että Sinisten kaltaiselle uudella tavalla ajattelevalle puolueelle on kysyntää, puolueen puheenjohtaja Sampo Terho sanoo.

Sinisten tavoitteena on saada ensi syksyn maakuntavaaleissa edustus kaikkiin maakuntavaltuustoihin. Puoluehallitus nimitti maakuntavaalien vaalipäälliköksi Pekka M. Sinisalon, joka toimii myös Sinisten Uudenmaan piirin puheenjohtajana.

Puoluesihteeri Matti Torvisen mukaan puolueen 13 piiriä ja 40 yhdistystä ovat antaneet runsaasti evästystä puolueen maakuntavaaliohjelmalle. Ohjelman työstäminen jatkuu ja se esitellään maaliskuussa.

–Ohjelmamme tähtää malliin, jossa julkinen sosiaali- ja terveyspalvelu on isäntä ja yksityinen sen renki. Monikansalliset terveysjätit eivät ota Suomea haltuunsa, Torvinen sanoo.


Kommentit (8)

  • Nimetön

    Ja sinisen joukon uskollinen äänenkannattaja huokaisee helpotuksesta. Aivan hukkaan ei olekaan mennyt kestouutisointi tästä urheasta, sinisestä rykmentistä, joka pelotta, toinen toistaan tukien, on edennyt suomalaisen politiikan kivikkoisella, kuoppaisella, vaaroja joka suunnalta uhkaavalla taistelutantereella. Olisiko nyt jo paikallaan huokaista ja juoda pakkikahvit ja murtaa pala vanikkaa? Vartiomies kuitenkin valppaana kuullostelemaan, etteivät vhollisten panssarivaunut pääse yllättämään. Mutta missä on kenraali Soini, häntä ei ole aikoihin näkynyt, mutta onko hän laatimassa uusia strategioita, että ei jämähdetä näihin asemiin? Pieni huoli kalvaa tulevaisuudesta, mutta usko onnistumiseen ja johtajaan on niin vahva, että 500 hengenkin lisäys vahvuuteen tuntuu valtavan hienolta, suorastaan voitolta!

  • Nimetön

    Eduskuntapaikkaan tarvitaan 10 kertaa enemmän!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio