Silminnäkijävideoilla näkyy Vaasan jäähallin onnettomuuspaikka heti suuren ilmastointiputken pudottua yleisöön: "Onko lääkintähenkilökuntaa paikalla?"

Lännen Media
Silminnäkijävideoilla näkyy Vaasan jäähallin onnettomuuspaikka heti suuren ilmastointiputken pudottua yleisöön: "Onko lääkintähenkilökuntaa paikalla?"

Vaasan jäähallissa tapahtuneessa onnettomuudessa on loukkaantunut useita henkilöitä lievästi.

Taneli KoponenAamulehti

Vaasassa jäähallissa järjestetyssä Raskasta joulua -konsertissa on pudonnut ilmanvaihtoputki ja valaisinkisko yleisön joukkoon kello 19 jälkeen sunnuntai-iltana. Pelastuslaitoksen mukaan seitsemän henkilöä loukkaantui lievästi onnettomuudessa ja heidät on viety sairaalahoitoon. Ilmastointiputken irtoamisen syytä ei tiedetä.

Konsertissa paikalla ollut tamperelainen Arimo Mustonen kertoo, että ilmanvaihtoputki putosi kattorakenteista yleisön joukkoon Tony Kakon esiintymisen aikana. Pian onnettomuuden jälkeen jäähalli tyhjennettiin.

Katso videot onnettomuuspaikalta:

 
 

Päivitys kello 17.12.2017 kello 21.15: Onnettomuustietoja täsmennetty.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    raskas musiikki on ollut tuolle hallille liian raskasta, pitäisi tutkia muidenkin samanlaisten hallien kestävyys tältä osin

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio