Tampere

Saunaravintola Kuuman pulahdusallasta odotetaan yhä – Toimitusajasta ei tietoa

Ratinan suvantoon piti päästä pulahtamaan jo avajaisissa. Allas on pahasti myöhässä, eikä toimitusajasta ole kyselyistä huolimatta tietoa. Altaan yhteydessä on myös pieni terassi.

Timo Marttila
Saunaravintola Kuuman pulahdusallasta odotetaan yhä – Toimitusajasta ei tietoa

Saunaravintola Kuuma avasi ovensa saunojille ja ruokailijoille 30. kesäkuuta. Saunat ja sisätilat saatiin valmiiksi, mutta allas puuttuu rakennuksen edustalta.

Kaisa UusitaloAamulehti

Nähtäväksi jää, pääseekö saunakansa vielä tänä kesänä pulahtamaan Ratinan suvantoon.

Pari viikkoa sitten avajaisiaan viettäneen Saunaravintola Kuuman pulahdusallasta ei ole vielä saatu paikoilleen, eikä toimitusajastakaan ole tietoa.

Saunaravintolasta oli tarkoitus päästä pulahdukselle suvantoon jo avajaispäivänä kesäkuun lopussa. Toimitusvaikeuksien vuoksi allas antaa yhä odottaa itseään.

–Olemme olleet jatkuvasti yhteydessä altaan toimittajaan, mutta toimituspäivää ei ole saatu vahvistettua. Allas on nyt pahasti myöhässä eikä asialle voi tehdä muuta kuin odottaa, sanoo Lumo Laukontori Oy:n osakas Ville Iivonen.

WhiteNight Lighting Oy, Honkatalot Oy
Tältä allas näyttää arkkitehtitoimiston havainnekuvassa.

Tältä allas näyttää arkkitehtitoimiston havainnekuvassa.

Altaan yhteydessä myös pieni terassi

Pulahdusallas on ponttonien varassa kelluvan laiturin keskellä. Itse laituri on kooltaan 10x13 metriä, ja siinä on tilaa myös aurinkotuoleille. Allas toimii pulahduspaikkana, eikä siitä pääse sivu- tai alakautta sukeltamaan Ratinan suvantoon.

Alun perin ponttonien alle suunniteltiin verkkomaisia esteitä, mutta lopullisessa altaassa on käytetty rei'itettyä muovia. Materiaaliltaan allas on terästä ja puuta. Laiturin kaiteissa on käytetty puuta ja lasia, joita löytyy myös päärakennuksen julkisivusta.

Kun allas lopulta toimitetaan, se saadaan käyttöön parin viikon sisällä.

–Asentamisestakin olemme kysyneet tarkennuksia, mutta mitään lisätietoja ei ole, Iivonen sanoo.

Lue lisää:

Testasimme lauantaina avajaisiaan viettävän Saunaravintola Kuuman: Tältä siellä näyttää – ja tältä tuntuvat löylyt

Laukontorin saunaravintolan keittiö panostaa pohjoismaiseen ruokakulttuuriin, ruokalista elää trendikkäästi sesonkien mukaan

Satumaari Ventelä
Altaalle vievät portaat ovat paikoillaan, mutta niiden eteen on vedetty kieltokyltti. Ilman allasta Ratinan suvantoon ei ole asiaa.

Altaalle vievät portaat ovat paikoillaan, mutta niiden eteen on vedetty kieltokyltti. Ilman allasta Ratinan suvantoon ei ole asiaa.


Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • jep jep

    Jaa et ökyveneitä!! Anna mun nauraa.. Yksi sunseeker ja sekin on charter käytössä! Tai jos tarkoitit noita hopealinjan laivoja niin sekin on kaukaa haettu..

  • Nimetön

    ”toimituspäivää ei ole saatu vahvistettua. Allas on nyt pahasti myöhässä eikä asialle voi tehdä muuta kuin odottaa, sanoo Lumo Laukontori Oy:n osakas Ville Iivonen.”

    Ei näin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio