Ravintolat

Saunaravintola Kuuma avasi viileässä ja tuulisessa säässä – Alkuillasta tilaa oli vielä reilusti

Kävimme katsomassa, oliko uusi paviljonki houkutellut asiakkaita.

Timo Marttila
Saunaravintola Kuuma avasi viileässä ja tuulisessa säässä – Alkuillasta tilaa oli vielä reilusti

Heidi Rantala (vas.), Johanna Talvivaara, Riikka Granström, Mikko Solala, Esko Rantala ja JP Kaivola tulivat terassille, kun huomasivat, että ravintolassa on hyvin tilaa.

Essi LehtoAamulehti

Laukontorin rantaan rakennettu paviljonki, eli saunaravintola Kuuma aukesi lauantaina.

Lue myös: Testasimme lauantaina avajaisiaan viettävän Saunaravintola Kuuman ennakkoon: Tältä siellä näyttää – ja tältä tuntuvat löylyt

Kello kuuden aikaan ravintolassa oli muutamia asiakkaita. Arviolta noin kolmannes ravintolan asiakaspaikoista oli käytössä.

Ravintolassa on sisätila ja kaksi terassia. Yläkerrassa tarjotaan ruokaa, alakerrassa kahvia ja virvokkeita. Terassilla on viileää ja tuulista, mutta lämpimässä paidassa tarkenee.

Leinolassa asuvat naapurukset Heidi Rantala, Johanna Talvivaara, Mikko Solala, Esko Rantala, JP Kaivola ja Riikka Granström saapuivat terassille noin puoli kuuden aikaan.

–Tulimme tuohon viereen Viikinsaaresta laivalla, Heidi Rantala sanoo.

–Ajattelimme, että tulemme nyt katsomaan, kun ei ole liian täyttä, Esko Rantala jatkaa.

Naapurukset olivat käyneet Viikinsaaressa katsomassa kesäteatteriesityksen Aatamin puvussa ja vähän Eevankin.

Osan mielestä esitys on ollut hyvä.

–Huumoriksi ei riitä se, että munat näkyvät, Esko Rantala toteaa.

Timo Marttila
Saunaravintola Kuuma avasi lauantaina.

Saunaravintola Kuuma avasi lauantaina.

Oikaisu 1.7.2018 klo 18.57: Nimet olivat kuvatekstissä väärässä järjestyksessä. Oikea järjestys on Heidi Rantala (vas.), Johanna Talvivaara, Riikka Granström, Mikko Solala, Esko Rantala ja JP Kaivola.


Lue myös nämä


Kommentit (15)

  • Nimetön

    Paikka oli liki tupaten täynnä klo 21 maissa avajaispäivänä. Erittäin tervetullut tasonnosto tamperelaiseen ravintola-, sauna- ja terassitarjontaan. Paikka oli toteutettu tyylillä. Ei mitään halpoja muoviviritelmiä vaan aitoja materiaaleja ja oikeita kasveja ja ruokalistakin näytti virkistävän uudenlaiselta. Keittiöön oli avoin näkymä ja paikasta oli hyvät näköalat lähes joka suuntaan. Esteettömyyskin oli huomioitu invahisseineen. Kymppiplus!

    Täytyy kyllä ihmetellä tamperelaista perusnegatiivisuutta ja ennakkoluuloja kommenteissa. Käykää paikanpäällä ja todetkaa olleenne väärässä.

  • Nimetön

    Jutun pääkuva näyttää suvannon alakulon liki kokonaan: juomapaikkojen lisäksi on Verkarannan purkukuntoisilta näyttävät tornit ja saunan viereiset uudet lähiötornit koristamassa suvantoa. Laukontorin kulmaan piiloutuu 40 vuotta vanha elementtitalo ja torille on tiputeltu kärrykahviloita. Ja vielä m-pyöräparkin päälle on tuotu jätepuristin Takon parkkipaikan kupeeseen. Varsinainen Tampereen paraatipaikka.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio