Tampere

Sammon päiväkotia korjataan yli 1,6 miljoonalla eurolla Tampereen Kalevassa – remontti alkaa jo tässä kuussa

Tampereen sivistys- ja kulttuurilautakunta hyväksyi suunnitelman torstaina.

Maps4News
Sammon päiväkotia korjataan yli 1,6 miljoonalla eurolla Tampereen Kalevassa – remontti alkaa jo tässä kuussa

Sammon päiväkoti sijaitsee Tampereen Kalevassa osoitteessa Lemminkäisenkatu 11.

Heidi PesonenAamulehti

Tampereen Kalevassa sijaitsevassa Sammon päiväkodissa alkavat korjaustyöt vielä lokakuun aikana. Sivistys- ja kulttuurilautakunta hyväksyi päiväkodin tilojen korjaussuunnitelman kokouksessaan torstaina. Uusien tilojen on tarkoitus valmistua kesällä 2018.

Sammon päiväkodin käytössä ovat vuonna 1995 valmistuneet tilat, jotka ovat lähes alkuperäisessä kunnossa. Päiväkodissa on noin 120 hoitopaikkaa 0–6-vuotiaille. Rakennuksen itäsiivessä on aiemmin toiminut erityisen vaativaa hoitoa tarvitsevien lasten yksikkö.

Remontissa rakennuksen tilaratkaisuja päivitetään sekä rakenteiden toimivuutta ja ilmanvaihtojärjestelmää parannetaan nykytasolle.

Sammon päiväkodin ryhmärakenne muuttuu ja itäsiiven tiloja muutetaan vastaamaan nykyistä tarvetta. Hankkeen toteutuksen jälkeen Sammon päiväkodissa on noin 140 hoitopaikkaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio