Sadat ihmiset marssivat ulos yliopistosta: Aktiivi kertoo, mitä mielenosoittajat vaativat

Krista Karppinen
Sadat ihmiset marssivat ulos yliopistosta: Aktiivi kertoo, mitä mielenosoittajat vaativat

Tamyn koulutuspoliittinen asiantuntija Veera Kaleva osallistui ulosmarssiin yliopistolla.

Krista KarppinenAamulehti

Yliopistolla järjestettiin torstaina ulosmarssi, johon osallistui satoja ihmisiä. Tamyn koulutuspoliittinen asiantuntija Veera Kaleva kertoo videolla, mitä muutoksia mielenosoittajat toivovat uuden Tampereen yliopiston johtosääntöluonnokseen.

Katso video tästä:

 


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Suurin osa opiskelijoista on tyytyväisiä uudistuksiin. Eihän se ole mikään uutinen, jos tuhannet tai kymmenet tuhannet opiskelijat eivät marssi eivätkä meuhkaa. Vain se kiinnostaa, jos muutama sata vasemmistolaista marssii, vaatii, valtaa taloja yms. mitä ikinä keksivätkään. Onneksi heillä ei kuitenkaan ole todellista valtaa, vain medianäkyvyyttä. Päätökset tehdään heistä riippumatta.

  • Nimetön

    Yliopistoa ja yliopistolaisia varten. Väärin. Kaikki pitää tapahtua yhteiskunnan tarpeita varten. Mutta, mutta, kun opiskelet yhteiskuntatieteitä ja näyttelemistä, täytyy keksiä jotain skeidaa ja viettää aikaa yliopistolla työtä tekevien kustannuksella, muuten tulee aika pitkäksi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio