Pirkanmaa

Ruovedellä kahden henkilöauton nokkakolari – Kuljettajat puhalsivat nollat

Ruhalantie jouduttiin hetkellisesti sulkemaan onnettomuuden vuoksi.

Katarina Sällylä / Maps4news
Ruovedellä kahden henkilöauton nokkakolari – Kuljettajat puhalsivat nollat
Enni MansikkamäkiAamulehti

Ruovedellä sattui keskiviikkona kahden henkilöauton nokkakolari. Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta puoli neljän jälkeen iltapäivällä.

Onnettomuus sattui Ruhalantiellä Kautun kanavan kohdalla, noin 1,7 kilometriä Harakkalasta Ruhalan suuntaan. Kolari sai alkunsa, kun henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle.

Palomestari Risto Salonen Pirkanmaan pelastuslaitokselta kertoo, että pelastuslaitos irrotti autoista kaksi henkilöä, jotka kuljetettiin sairaalaan. Toisessa autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja, joka pääsi ulos autosta omin avuin.

Kaikki kolme olivat kuitenkin tajuissaan eikä kukaan loukkaantunut vakavasti.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen tilannekeskuksesta vahvistetaan, että kaikki kolarissa osallisina olleet henkilöt olivat aikuisia. Puhalluskokeessa kummankaan kuljettajan verestä ei löytynyt alkoholia.

Ruhalantie jouduttiin sulkemaan onnettomuuden vuoksi. Onnettomuuspaikalla on yksi ajokaista kumpaankin suuntaan. Liikenne palautui normaaliksi puoli kuuden aikaan.

Juttua päivitetty uusilla tiedoilla kello 18.40.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio