Ratinan kauppakeskukseen avataan italialainen ravintola – haussa italialaisen keittiön tuntevia kokkeja

Ossi Ahola
Ratinan kauppakeskukseen avataan italialainen ravintola – haussa italialaisen keittiön tuntevia kokkeja

Ravintola Piemonte on tunnettu hyvänä viinipaikkana.

Hanna Hyvärinen

Ravintola Piemonte avaa huhtikuussa uuden italialaisen ravintolan Ratinan tulevaan kauppakeskukseen.

Tratto-nimeä kantava uutuus on oman kuvauksensa mukaan rento italialainen, joka tekee italialaista ruokaa tuoreista raaka-aineista. Tarjolle tulee ”klassista italialaista modernilla otteella”.

Parhaillaan uuteen ravintolaan haetaan italialaisen keittiön tuntevia kokkeja.


Kommentit (2)

  • Pohjoismainen suomeksi

    Italialainen keittiö tässä tapauksessa on melkein sama kuin Torinolainen keittiö. Piemonte on alue Pohjois-Italiassa, jossa Torino siajitsee ja alueella on jopa oma kieli tai murre.

    Piemonten kieli (piemonteksi: Piemontèis) on romaaninen kieli, jolla on yli kaksi miljoonaa puhujaa Italian luoteisosassa sijaitsevassa Piemontessa. Maantieteellisesti ja kielitieteellisesti se kuuluu pohjoisitalian ryhmään (johon kuuluvat myös lombardin, emiliaromagnan, liguurin ja venetsian kielet). Se kuuluu romaanisten kielten läntiseen ryhmään, kuten myös ranska, oksitaani ja katalaani.

  • Barbaari

    Lisää ravintoloita vaan keskustaan ja kauppoja myös. Asiakkaita vaan ei riitä jokaiseen baariin! Ratinan kauppakeskus vetää väkeä ehkä ensimmäisen kuukauden. Mutta sen pitäisi kiinnostaa vielä vuonna 2019!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio