Tampere

Ratikan varikon louhinnoissa vaaratilanne – "Suhtaudumme tapahtuneeseen erittäin vakavasti"

Raitietieallianssin projektipäällikön mukaan tilanteeseen suhtaudutaan erittäin vakavasti. Henkilö- tai materiaalivahinkoja ei aiheutunut.

Raitiotieallianssi
Ratikan varikon louhinnoissa vaaratilanne – "Suhtaudumme tapahtuneeseen erittäin vakavasti"

Ratikan varikko näyttää tältä havainnekuvassa.

Tuija TammiAamulehti

Hervannassa raitiovaunuvarikon tontilla tapahtui torstaina iltapäivällä puoli kolmen aikaan vaaratilanne räjäytystöissä, tiedottaa Raitiotieallianssi.

Räjäytyksen yhteydessä kiviainesta lensi noin 150 metrin päähän räjäytyskentästä, ja sitä päätyi Kauhakorvenkadulle ja läheisen kuljetusyhtiön tontille.

Henkilö- tai materiaalivahinkoja ei tullut.

Raitiotieallianssin projektipäällikön Mikko Nyhän mukaan räjäytystyöt tehtiin suunnitelmien mukaisesti ja liikenne oli alueella pysäytetty, kuten on ohjeistettu.

–Tehtyjen selvitysten pohjalta kiven laadun vaihtelu oli syynä siihen, että kiviainesta pääsi lähiympäristöön. Tämä aiheutti vaaratilanteen, Nyhä kertoo tiedotteessa.

Räjäytystöitä tekevä aliurakoitsija ja Raitiotieallianssi ovat tutkineet tilanteen. Louhintatyöt jatkuvat ensi maanantaina.

–Suhtaudumme tapahtuneeseen erittäin vakavasti, Nyhä sanoo.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Tämä kivien lentyä on nykyään normaalia, kuinka monella työmaalla sitä on viime vuosina tapahtunut.
    Henki lähtee kun päähän osuu. Mistä johtuu, kiire vai osaamattomuus?

  • Rakentaja

    Taas. Tampereella on tapahtuu usein näitä eikä kaikkia edes mene viranomaisten tietoon. Tiedän tämän koska olen ollut tällaisissa kohteissa töissä. Panostajat ovat varsinaisia sähköjäniksiä eikä lupia tunnu menettävän jos sattuu olemaan tehokas työssään. Työnjohto kyllä suojelee.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio