Tampere

Rantatunnelin palosta aiheutunut ruuhka sai autoilijat keksimään luovia mutta vaarallisia ratkaisuja

Ruuhkista huolimatta liikennesääntöjä tulee kunnioittaa, muistuttaa poliisi.

Aleksi Juhola
Rantatunnelin palosta aiheutunut ruuhka sai autoilijat keksimään luovia mutta vaarallisia ratkaisuja

Varusmieskoulutukseen kuuluvaa termistöä lainataksemme: Ei näin, ei todellakaan näin.

Mikko PulliainenAamulehti

Rantaväylän tunnelin sulkeminen aiheutti Tampereen alueelle melkoiset liikenneruuhkat perjantaina pahimpaan ruuhka-aikaan.

Tilanteessa autoilijalle saattaa tulla kiusaus valita reitti hieman luovemmin kuin liikennesäännöt sallisivat – ja Aamulehden lukijan tuoreen kuvan perusteella ainakin yksi kuski on näin tehnytkin.

Moinen ei käy laatuun, muistuttaa vanhempi konstaapeli Jukka Polkutie Pirkanmaan poliisin tilannekeskuksesta.

–Liikennettä ei saa vaarantaa omilla toimillaan.

Polkutie muistuttaa, että ennemmin tai myöhemmin oma-aloitteisuus johtaa siihen, että jotakin ei-toivottavaa sattuu.

Aivan eri tilanne on, jos poliisi tulee paikalle ohjaamaan liikennettä poikkeuksellisia reittejä pitkin. Tunnelin suulla näin toimittiinkin.

TONI REPO
Poliisi oli ohjaamassa liikennettä rantatunnelin suulla perjantain ruuhkatilanteessa.

Poliisi oli ohjaamassa liikennettä rantatunnelin suulla perjantain ruuhkatilanteessa.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Hölmöläinen

    Jälleen kerran iso kiitos Erkki Karvalle. Antero Markelini ja sille kolmannelle saksalaiselle ammattitaidottomalle tollolle jotka saivat aikaan Suomen kalleimman, turhimman ja ylivoimaisesti typerimmän tunnelin. Kiitos vielä kerran. Mahtavat visionne muistetaan Tampereella ikuisesti. Kouluja suljetaan ja tähän mielettemyyteen laitettiin 200 miljoonaa ja kuten huomaatte ongelmat jatkuvat yhä.

  • Mekman

    Toivottavasti näitä tulee jatkossakin mahdollisimman usein ja mahdollisimman huonoon aikaan. Pääsee täysin turhan ja kalliin tunnelin edut ja todellinen hyöty esille. Tamperelaista liikennesuunnittelua parhaimmilaan. Vielä kun ratikka sotkee loput, niin Tampereesta tulee hyvä esimerkki muille miten asioita ei pidä hoitaa. Ei jatkoon.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio