Tampere

Ranta-Tampellaan valmistuneita asuntoja pääsee tirkistelemään luvan kanssa lauantaina – useissa jo sisustetuissa asunnoissa avoimet ovet

Jukka Ritola
Ranta-Tampellaan valmistuneita asuntoja pääsee tirkistelemään luvan kanssa lauantaina – useissa jo sisustetuissa asunnoissa avoimet ovet

Kuva uusista rakennuksista Näsijärven puolelta.

Jenna Keto-TokoiAamulehti

Ranta-Tampellan uudet asuinrakennukset alkavat valmistua yksi kerrallaan, ja kuun puolivälin jälkeen ensimmäiset asukkaat muuttavat jo sisään.

Jos lompakkosi sisältö ei riitä uusien rakennusten 5 000–8 000 euron neliöhintoihin, mutta uudet ranta-asunnot kutkuttavat mielenkiintoasi, niitä pääsee nyt tutkailemaan ja tirkistelemään sisältä luvan kanssa. Lauantaina YIT pitää nimittäin avointen ovien päivän Ranta-Tampellassa kello 12–15.

YIT:n asuntomyyjä Mari Lampinen sanoo, että kaikki ovat tervetulleita tutkimaan alueen uusia rakennuksia. Sisustettuihin malliasuntoihin pääsee myös käymään lauantaina. Maaliskuun puolivälissä valmistuvassa Näsinkeulassa esillä on sisustettu kaksio ja neliö ja elokuussa valmistuvassa Kanavavahdissa esillä on yksiö, kaksio ja kolmio.

Tapahtuma on ennen kaikkea Aallonharja-taloyhtiön ennakkomarkkinointitapahtuma. Lampinen sanoo, että alueella on myös tapahtumateltta, jossa tarjoillaan purtavaa.

Hannu Mänttäri

Lue myös nämä


Kommentit (1)

 • Päivän "pakkopullat"

  Aamulehdeltä on turha odottaa avarakatseisuutta ja suvaitsevaisuutta kaupungin kehittämistä kohtaan. Myös markkinointi on ns. ”syvältä”.
  Tampereen kaupunkia ei käsitellä kokonaisuuteena, vaan ”pakkosyöttämällä” kuntalaisille ja maakuntaan päivittäin tiettyjä asioita, kohteita ja ihmisryhmiä.
  Kun kaupunkia ja sen arvoja kuntalaisineen ei nähdä kokonaisuutena, artikkelit otsikkoineen ”jauhavat” samoja juttuja päivittäin (onnettomuudet vaihtuvat). Ei ole kysymys toimituksen mukavuusalueen ulkopuolelle tulemisesta, vaan ilmeiseti tietynlaisesta ohjailusta, josta pitänee huolen kaupungin taustavoimat, joita ”hyväveljiksi” kerhoineen kutsutaan ihan yleisesti tässä kaupungissa.. Aamulehden lähes päivittäisestä ”uutisoinnista”, sisällönkin kyseenalaisten saa mielikuvan, että Ranta-Tampellan rakentaminen rantaan on maailmassa, eikä vähiten Tampereella, jotain ainutlaatuista, eikä tänne muuta rakennetakaan, eikä rannoilla ole yhtään asuntoa eikä kaupunginosaa. Johtunee rakennusfirmasta, jonka taustat vuosikymmeniä Tampereella asuneet tuntevat ja tietävät ja jonka muistamisesta tämä lehti pitää päivittäisen huolen.
  Aamulehden ja taustajoukkojen olisi varmaan hyvä astua ulos mukavuusalueeltaan ja kerrata lehdistön tehtävät, jos aikovat tilaajamääriään nostaa. Kuka nyt maksaisi samojen asioiden lukemisesta, samojen ihmisten ja samojen firmojen tekemisistä ja tekemättä jättämisestä kera puolen vuoden historian toistamisesta.
  Voisiko kaupunkikuvaa laajentaa lintuperspektiivistä yhtään laajemmalle, muutenkin kuin pikkuripauksena maustetta silloin tällöin. Reippaasti vain kertomaan, mitä oikeasti kuuluu kullekin kaupunginosalle jopa rakennustöineen (muutenkin kuin markkinointihengessä), koska niitä on muitakin kuin Tampella.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio