Talous

Rakennusyhtiö YIT aloittaa yt-neuvottelut – vähennystarve enintään 240 henkilöä

Suunnittelutoimisto grass busine
Rakennusyhtiö YIT aloittaa yt-neuvottelut – vähennystarve enintään 240 henkilöä
STTHelsinki

Rakennusyhtiö YIT aloittaa yt-neuvottelut, joissa vähennystarve Suomessa on enintään 240 henkeä. Vähennystarve ei koske työmaiden tuotantotehtävissä olevia toimihenkilöitä eikä työntekijöitä, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Yt-neuvottelujen taustalla on YIT:n ja Lemminkäisen yhdistyminen tämän kuun alussa. Jatkossa toiminta on YIT:n nimen alla.

Mahdollinen päällekkäisyyksistä ja tehostamisesta johtuva vähentämistarve on YIT:n mukaan korkeintaan 460 henkilöä. Suunnitellut muutokset koskevat arviolta eniten Suomen ja Venäjän liiketoimintoja. YIT:n mukaan mahdolliset toimenpiteet toteutetaan alustavan arvion mukaan tämän vuoden aikana.

Suomen lisäksi YIT:llä on toimintaa Venäjällä, Skandinaviassa, Baltiassa, Tshekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Henkilökuntaa yrityksessä on 10  000.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio