Tampere

Raitiotiesillan rakentaminen aiheuttaa muutoksia liikenteeseen valtatie 9:llä

Arttu Rantakärkkä / Maps4News
Raitiotiesillan rakentaminen aiheuttaa muutoksia liikenteeseen valtatie 9:llä

Rakennustyöt muuttavat liikennejärjestelyjä valtatiellä 9.

Satu PeltolaAamulehti

Raitiotieallianssi jatkaa valtatie 9:n ylittävän raitiotiesillan, niin sanotun Vackerin alikulkusillan, rakentamista 15. tammikuuta alkaen.

Rakennustyöt muuttavat liikennejärjestelyjä valtatie 9:llä sekä valtatieltä Hervannan suuntaan ja Hervannan valtaväylältä länteen johtavilla rampeilla.

Valtatien yli rakennetaan raitiotiesilta, jonka pilarin anturan ja itse siltapilarin rakentaminen alkaa ajokaistojen välissä. Töiden vuoksi valtatie 9:n ajokaistoja kavennetaan ja nopeusrajoituksia lasketaan työmaa-alueen kohdalla 50-60 kilometriin tunnissa.

Myös valtatie 9:ltä Hervantaan ja Hervannan valtaväylältä lännen suuntaan johtaville rampeille tulee ajolinjojen muutoksia ja nopeusrajoituksia. Ramppien sivussa tullaan tekemään myöhemmin myös louhintatöitä.

Valtatie 9:n ylittävän sillan työt ja liikennejärjestelyt kestävät arviolta kuluvan vuoden syksyyn asti. Osa raitiotietöistä toteutetaan yöaikaan, jolloin alueella on vähemmän liikennettä.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Samaa mieltä edellisen kanssa. Matkat tulee pidemmiksi ja vaihtoja tapahtuu jos et asu ja ole töissä raitiotien vieressä.

  • Jorma

    Se nyt vaan kannattaa vähitellen jo hyväksyä, että kaupungit kasvaa ja liikkuminen muuttuu. Omassa nuoruudessani sain posottaa ruuhkatonta länsiväylää aamulla keskustaan. Tänään ei onnistu, eikä tarvitsekaan onnistua. Sama on Tampereella; ei kaupunkikehitystä voi jarruttaa. On vain sopeuduttava. Ratikkaa ei rakenneta meille vaan tuleville sukupolville.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio