Kahteen autoon vakavia vaurioita onnettomuudessa Pyhäjärventiellä, liikenne kulkee jälleen

Maps4News
Kahteen autoon vakavia vaurioita onnettomuudessa Pyhäjärventiellä, liikenne kulkee jälleen

Onnettomuus tapahtui Hervannan liittymän ja Karkunvuoren tunnelin välisellä tiealueella.

Jenna Keto-TokoiAamulehti

Pyhäjärventiellä on tapahtunut liikenneonnettomuus. Tampereen tieliikennekeskuksen mukaan onnettomuus tapahtui Karkunvuoren tunnelin ja Hervannan liittymän välillä. Pelastuslaitos sai asiasta ilmoituksen 11.34.

Pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Risto Salonen sanoo, että liikenneonnettomuus tapahtui tien sisemmällä kaistalla.

–Kaksi autoilijaa kolaroi keskenään, kyseessä on peräänajon kaltainen onnettomuus. Toinen autoista osui myös keskikaiteeseen. Autoihin tuli vakavia vaurioita, mutta kuljettajat eivät tainneet loukkaantua juuri lainkaan, Salonen sanoo.

Autoissa ei ollut onnettomuushetkellä muita kuin kuljettajat.

Paikalla oli poliisi ja pelastuslaitoksen yksiköitä. Tampereen liikennekeskuksen mukaan tilanne on kello 12.37 ohi ja liikenne kulkee jälleen normaalisti alueella. Onnettomuus tapahtui Pirkkalan suuntaan ajettaessa.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Onko se nyt Karkunvuori vai Karkuvuori??? Muistaakseni tunnelista ilmoittava kylttikin oli aikanaan toisesta suunnasta tultaesta muotoa ”Karkuvuoren tunneli” kun taas toisesta suunnasta ajettaessa ”Karkunvuorentunneli”.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio