Presidentinvaalit

Presidenttiehdokkaan kepponen paljastui – uhattiin koulusta erottamisella: "Suomessa ei ole yhtään koulua, joka ottaisi oppilaaksi"

Nils Torvaldsin tarina nauratti yleisöä Aamulehden ja Ylen presidentinvaalitentissä perjantaina Tampereella.

Eriika Ahopelto
Presidenttiehdokkaan kepponen paljastui – uhattiin koulusta erottamisella: "Suomessa ei ole yhtään koulua, joka ottaisi oppilaaksi"

Nils Torvalds hauskuutti yleisöä ja muita ehdokkaita vaalitentissä Tampereella.

Tuukka VälimäkiAamulehti

Aamulehden ja Ylen presidentinvaalitentissä kuultiin perjantai-iltana kiinnostava tarina, kun rkp:n ehdokas Nils Torvalds kertasi kouluaikaisia muistojaan. Torvaldsin hauska kertomus sai yleisön ja muut ehdokkaat nauramaan.

Kuuntele koko puheenvuoro videolta:

 

Ehdokkaita oli pyydetty kertomaan, mikä arvo on heille henkilökohtaisesti tärkeä.

–Minut on kasvatettu sillä tavalla, että joka tilanteessa pitää uskaltaa vastata teoistaan, mielipiteistään ja sanomisistaan. Sen voin sanoa, että tämä ohje on johtanut mielenkiintoisiin ristiriitoihin. Jo kouluaikoina niitä tuli ihan riittävästi, Nils Torvalds vastasi.

Tämän jälkeen Torvaldsia pyydettiin kertomaan, millaisiin hankaluuksiin tämä periaate on hänet saattanut. Tuloksena Torvalds kertoi lyhyen tarinan koulussa tekemästään kolttosesta ja seurauksista, joihin se johti.

Koko tarinan voit kuunnella yllä olevalta videolta.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio