presidentinvaalit

Presidenttiehdokas Merja Kyllönen pitäisi kurinpalautusviikot kahdelle ryhmälle – Toiseen niistä hän kuuluu itse

Eriika Ahopelto
Presidenttiehdokas Merja Kyllönen pitäisi kurinpalautusviikot kahdelle ryhmälle – Toiseen niistä hän kuuluu itse

–Jos tavallinen talliainen saa syytteen tai tuomion, hän saa kengän kuvan takapuoleen, paheksui vasemmistoliiton presidenttiehdokas Merja Kylliäinen Aamulehden ja Ylen presidentinvaalitentissä.

Minna Ala-HeikkiläAamulehti

Presidenttiehdokas Merja Kyllönen (vas) pitäisi moraalinpalautusviikot kahdelle ryhmälle. Toiseen niistä hän kuuluu itse. Katso, keille Kyllönen kuulutti Aamulehden ja Ylen presidentinvaalitentissä kurinpalautusta ja miksi.

 

Presidentinvaaliehdokkaat kohtasivat Tampereen yliopistolla Aamulehden ja Ylen tentissä. Katso koko keskustelu täältä.

 

Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Omantunnon ääni

    Ehdottomasti näin! ”Ollaanko samalla viivalla?” – juuri tätä on kysyttävä tässä ajassa kaikkien, kaikkialla – eritoten poliittisten päättäjien. Kiitos, kun sanoitte sen ääneen – kiitos, kun tulette toivoakseni sanomaan sen vastakin täysin riippumatta siitä miten huomisissa presidentivaaleissa kullekin ehdokkaalle käy.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio