Powerparkin työntekijä pahoinpiteli luokkaretkellä olleen lapsen, vammoja kasvoihin ja käsiin – Huvipuisto: "Asia on nyt selvitetty"

Mies kävi käsiksi lapseen keskiviikkona huvipuiston pysäköintialueella.

Timo Marttila / AL
Powerparkin työntekijä pahoinpiteli luokkaretkellä olleen lapsen, vammoja kasvoihin ja käsiin – Huvipuisto: "Asia on nyt selvitetty"

Mies hyökkäsi lapsen kimppuun Powerparkin parkkipaikalla. Arkistokuva.

Aleksanteri Pikkarainen

Etelä-Pohjanmaalla Kauhavan Alahärmässä sijaitsevan Powerpark-huvipuiston työntekijä kävi käsiksi puistossa luokkaretkellä olleeseen lapseen.

Iltalehdelle asiasta kertoi nimetön lähde, jonka mukaan huvipuiston työntekijä pahoinpiteli lasta keskiviikkona 23. toukokuuta. Lapselle tuli vammoja kasvoihin ja käsiin.

Uhriksi joutunut lapsi oli kertojan mukaan koskenut tai liikutellut henkilökuntaan kuuluneen vanhemman miehen sähkötoimista kulkuneuvoa, mutta ei ollut käynnistänyt sitä. Mies hurjistui tästä, menetti malttinsa ja kävi käsiksi lapseen.

Vastoin kaikkia arvoja

Huvipuiston johtaja Mikko Kiviluoma myöntää tapahtuneen.

Työntekijä on toiminut vastoin kaikkia Powerparkin ohjeita ja arvoja ja kohdistanut toimet asiakkaaseen

Kiviluoman mukaan pahoinpitely tapahtui puiston parkkipaikalla. Mies sai potkut.

–Kyseisen työntekijän työsuhde purettiin välittömästi. Asia on selvitetty ja käyty läpi kaikkien eri osapuolten kesken.

Powerpark on erittäin pahoillaan tapahtuneesta.

–Asia on viranomaiskäsittelyssä ja siksi en voi kommentoida tapahtunutta tarkemmin.

Iltalehti kysyi perjantaina asiaa myös Pohjanmaan poliisista, josta kerrottiin, ettei pahoinpitelyä vielä ole otettu tutkintaan. Voi kuitenkin olla, että rikosilmoitus on tullut sähköisenä ja siksi sitä ei ole vielä käsitelty.


Kommentit (7)

  • Nimetön

    Oikein toimittu Powerparkilta. Tosin tuo, ettei voi kommentoida koska asia on viranomaiskäsittelyssä on vastuunpakoilua. Viranomaiskäsittely ei estä asioiden kommentointia lehdistölle.

  • Nimetön

    Nimensä puolesta Alahärmä voisi olla joku eksoottinen sukupuolitauti.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio