Poliisiauto räjäytettiin Malmössä poliisiaseman edessä: "Savusi reilusti, ja ruuti haisi"

Poliisi on ottanut kaksi henkilöä kiinni.

Johan Nilsson/TT
Poliisiauto räjäytettiin Malmössä poliisiaseman edessä: "Savusi reilusti, ja ruuti haisi"

Poliisit tutkivat räjäytettyä autoa poliisitalon edessä Malmössä.

Sari RautanenAamulehti

Malmössä Etelä-Ruotsissa on räjäytetty poliisiauto. Aftonbladetin mukaan räjähdys tapahtui poliisitalon ulkopuolella, missä auto oli parkissa. Viranomaiset saivat hälytyksen kello 19.25 paikallista aikaa.

Malmön poliisi tiedotti tapahtuneesta Tvitter-tilillään.

Auton konepelti nousi räjähdyksen voimasta pystyyn, ja takaikkunaan tuli vaurioita.

–Auto savusi reilusti, ja ruuti haisi, kertoi tapahtumapaikalla ollut Mikael Nilsson SVT:lle.

Poliisi on eristänyt alueen. Myös pommiryhmän jäseniä on tapahtumapaikalla. Malmön pohjoisen alueen poliisipäällikkö Andy Roberts kertoo, että poliisi tutkii parhaillaan valvontakameroiden kuvamateriaalia.

Pommin asettajaksi epäillyn nähtiin juoksevan pois tapahtumapaikalta hetkeä ennen räjähdystä. Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilö, joiden osallisuutta tapahtumiin tutkitaan. He ovat syntyneet Aftonbladetin mukaan vuosina 1991 ja 1995.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Mikä kaupunki, missä maassa? Poliisiauto räjäytetty ja useita joukkoraiskas epäilyjä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Humaanissa Ruotsinmaassa kaikki hyvin? Onko tuo Skåne ja Malmö todellakin Ruotsia tai vain jotain marginaalia? Miten on mahdollista, että maa joka niin varmasti tietää miten muidenkin pitäisi elää ja mitä suvaita, kompuroi noin pahasti omassa maassaan?

  • Nimetön

    Sepä harmi, Malmössa kun on muuten ollut niin rauhallista.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio